Viorica Dăncilă va avea, vineri, o ședință cu echipele de campanie din țară-surse

Premierul Viorica Dancila (C) reactioneaza in timpul votului asupra motiunii de cenzura initiata de Opozitie impotriva guvernului, joi 10 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Premierul Viorica Dăncilă va avea o ședință cu echipele de campanie ale PSD din teritoriu, vineri, la ora 15.00, în Parlament, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Potrivit surselor, ședința cu stafurile de campanie ar urma să aibă loc înaintea CEx-ului anunțat de Viorica Dăncilă.

Potrivit unor surse din PSD, premierul Viorica Dăncilă urmează să aibă, vineri, la ora 15.00, în Parlament, o ședință cu stafurile de campanie din teritoriu ale PSD.

Președintele PSD Viorica Dăcnilă a anunțat că vineri va avea loc un CEx, înainte de a merge la consultările de la Cotroceni.

Ședința cu echipele de campanie ar urma să aibă loc înaintea CEx-ului, unde vor fi prezenți în jur de șase reprezentanți din fiecare județ, au mai relatat sursele.

Moțiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” și trei voturi anulate, a anunțat senatorul PNL Marcel Vela, de la tribuna plenului Camerei Deputaților.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, consultări cu partidele parlamentare vineri, la ora 11.00, pentru formarea unui nou Guvern, după ce moțiunea de cenzură a Opoziției a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă.

Partidul Social Democrat au fost convocați al consultări la ora 14.30.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata