Vlădescu: Nu luăm în considerare modificarea taxelor şi impozitelor

Ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, a declarat vineri (23 iulie 2010) la un briefing de presă, la Palatul Victoria, că autorităţile nu iau în calcul modificarea taxelor şi impozitelor în 2010.

„Nu luăm în considerare modificarea sistemului de taxe şi impozite. Pentru anul viitor pot spune că Ministerul Finanţelor Publice lucrează la mai multe scenarii. Cel final va fi decis împreună cu partenerii internaţionali. În acest moment, nu există un astfel de scenariu, de majorare a taxelor şi impozitelor’, a afirmat Sebastian Vlădescu, după şedinţa de guvern.

În ceea ce priveşte anularea stimulentelor angajaţilor Ministerului Finanţelor Publice, ministrul Vlădescu a precizat că după anularea acestora, cumulat cu reducerea de 25 la sută a salariilor, veniturile angajaţilor instituţiei se diminuează cu 65 la sută.
Referitor la prezentarea unui plan de restructurare la nivelul Ministerului Finanţelor, acesta a adăugat că un astfel de proiect a fost prezentat Executivului şi va fi lansat în dezbatere publică.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata