Volodimir Zelenski susține că nu a discutat niciodată cu avocatul Rudy Giuliani

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marți că nu s-a întâlnit și nu a discutat niciodată cu avocatul personal al omologului său american Donald Trump, Rudy Giuliani, relatează site-ul agenției Bloomberg.

„Nu m-am întâlnit niciodată cu Rudy Giuliani”, a declarat Zelenski în cadrul unei conferințe de presă susținută la Kiev.

„Vreau să vă transmit că nu am simțit niciodată presiune și că sunt foarte mulți oameni în vest și în Ucraina care vor să mă influențeze. Dar sunt președintele unei Ucrainei independente și sper că pașii mei demonstrează că sunt imposibil de influențat”, a adăugat liderul ucrainean.

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata