Walmart dezvăluie avantajele serviciului de abonament cu livrare gratuită, fără linii de plată

Walmart Inc (WMT.N) a dezvăluit marți avantajele noului său program de membru, Walmart Plus, care va oferi abonaților o livrare gratuită nelimitată, reduceri de combustibil și fără linii de plată.

Apreciat ca rival al abonamentului Amazon.com Inc (AMZN.O) Prime, noul program de loialitate al Walmart va costa 98 ​​USD pe an sau 12,95 USD pe lună.

Acesta va deveni disponibil pentru toți clienții din SUA pe 15 septembrie.

Amazon Prime, care oferă cumpărătorilor americani transport rapid, streaming video și alte servicii, costă 119 USD pe an sau 12,99 USD pe lună.

„Suntem o companie care se angajează să răspundă nevoilor clienților noștri”, a declarat Janey Whiteside, Chief Customer Officer la Walmart.

„Am conceput acest program ca fiind ultimul hack de viață pentru ei.”

Serviciul își propune atât să atragă clienți noi, cât și să transforme clienții existenți în cumpărători și mai fideli, a spus Whiteside.

Membrii vor avea acces la livrarea în aceeași zi a peste 160.000 de articole, de la jucării la produse alimentare.

Pentru a vă califica, comenzile trebuie să fie de cel puțin 35 USD.

Walmart oferea deja un serviciu similar numit „Delivery Unlimited”, care permitea un număr nelimitat de livrări pentru o taxă anuală sau lunară.

Membrii acestui serviciu vor deveni automat membrii Walmart Plus.

Retailerul cu sediul în Bentonville, Arkansas, a investit, de asemenea, în servicii precum ridicarea de la sediu și livrarea în ziua următoare și în două zile.

Folosind aplicația Walmart, membrii Walmart Plus își vor putea scana achizițiile pe măsură ce fac cumpărături și plătesc fără a fi nevoie să aștepte la coadă.

În plus, membrii pot economisi până la 5 cenți pe galon la aproape 2.000 de stații de alimentare Walmart, Murphy SUA și Murphy Express.

Joi, Walmart a declarat că se alătură Microsoft într-o ofertă pentru activele americane ale companiei de socializare TikTok, deoarece încearcă, de asemenea, să își extindă activitatea de publicitate.

Sursa: reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata