Webinarii gratuite de la RE/MAX – cum transformi criza în oportunitate

Se spune că momentele de criză pot fi exact acel imbold de care avem nevoie pentru a ne schimba viața și a începe să ne concentrăm pe lucrurile care contează cu adevărat pentru noi. A deține propria afacere este un vis pe care mulți români îl poartă în gând ani de-a rândul, fără a îndrăzni însă să facă un pas în această direcție.

Acum, când lumea s-a oprit pentru o perioadă, iar timpul este mai darnic cu noi, poate că a venit momentul să-ți faci un plan bine pus la punct și să duci visul către realitate.

Află în continuare cum profiți de această perioadă pentru a te dezvolta profesional și cum te ajută RE/MAX, numărul 1 mondial în real estate, să devii propriul tău șef.

Criza și dezvoltarea personală&profesională – de ce merită să te înscrii acum la conferințe online

Cursurile online gratuite, webinariile și conferințele sunt o cale excelentă de a învăța lucruri noi, care să te ajute în carieră și pe plan personal. Faptul că ai acces la informații prețioase, fără a fi necesar să-ți părăsești locuința pentru asta, este un câștig imens, ce devine posibil datorită evoluției tehnologiei.

În ziua de astăzi poți lucra de acasă, poți vizita expoziții de pe propria canapea, poți viziona apartamente din liniștea sufrageriei tale și poți învăța orice îți dorești, de la IT până la management sau limbi străine. Prin urmare, de ce să nu profiți de cunoștințele pe care alți profesioniști aleg să ți le împărtășească, astfel încât să ieși din criză cu idei de afaceri sau chiar cu un plan pus la punct până în cel mai mic detaliu?

Pentru a participa la conferințe online sau la webinarii gratuite nu îți trebuie decât acces la internet și un device pe care să poți urmări evenimentul. Timp îți găsești cu siguranță, mai ales atunci când este vorba de viitorul tău și de posibilitatea de a evolua profesional.

Bineînțeles, pe lângă a participa la aceste evenimente, este necesar să ai și dorința de a schimba ceva și ambiția de a-ți transpune visul în realitate.

Un simplu curs online gratuit poate fi o șansă de a obține numeroase avantaje, mai ales dacă alegi acele webinarii susținute de persoane de succes, cu o experiență vastă în domeniul lor.

Cum te ajută webinariile gratuite de la RE/MAX să devii un om de afaceri de succes

RE/MAX este nu doar un lider în imobiliare, ci și un model de succes în afaceri. Parte importantă a acestui succes se datorează modelului de business, care este bazat pe colaborare, comunicare constantă și învățare constantă. Oamenii din echipa RE/MAX au acces gratuit la resurse pe zona de marketing, business development, tech și juridic, astfel încât să își poată clarifica orice nelămurire și să se poată pregăti temeinic pentru orice situație.

Agențiile imobiliare din rețeaua de francize RE/MAX România au astfel un dublu avantaj pentru cei care își doresc să activeze în acest domeniu: oferă autonomie, dar și sprijin și capital de imagine, ceea ce este esențial în zona imobiliarelor.

Dacă te interesează o afacere imobiliară sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre acest domeniu, să înveți ceva nou sau să descoperi câteva metode utile de business, webinariile și cursurile gratuite oferite de RE/MAX sunt un mod excelent de a-ți propulsa cariera.

Partea și mai interesantă este că la RE/MAX nu vei găsi doar webinarii gratuite despre imobiliare, ci și cursuri din care să înveți cum să te organizezi mai bine sau cum să faci primii pași în afaceri. În contextul pandemiei Covid-19 vei avea acces la și mai multe evenimente, pentru a putea ieși din această perioadă pregătit pentru o nouă oportunitate.

Iată unde poți accesa cursurile și webinariile gratuite puse la dispoziție de RE/MAX:

Dacă descoperi sau știi deja că îți dorești o afacere imobiliară de succes, echipa RE/MAX îți stă la dispoziție, pentru a te ajuta să îți îndeplinești visul. Chiar și într-un context de criză, sprijinul unei rețele puternice și stabile va reprezenta un mare avantaj, iar reputația brandului te va ajuta să ai o vizibilitate crescută și să atragi mai ușor clienții.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata