Wizz Air recrutează însoţitori de zbor în două sesiuni organizate la Sibiu şi Bucureşti

Compania aeriană Wizz Air va organiza în zilele de 8 şi 9 ianuarie, la Sibiu, respectiv Bucureşti, noi sesiuni de recrutare pentru însoţitori de bord, se arată într-un comunicat de presă al operatorului, transmis marţi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, cei care doresc să devină însoţitori de bord sunt invitaţi să se alăture sesiunilor de recrutare Wizz, cu un CV în limba engleză şi două fotografii (portret şi corp întreg).

Pentru a face parte din echipajul de cabină Wizz Air, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: vârstă minimă de 18 ani, înălţime minimă pentru doamne de 1,65 cm, respectiv de 1,75 cm pentru domni, deschiderea braţului de 2,10 cm (pe vârfuri), diplomă de absolvire liceu (minim), fluent(ă) în engleză atât scris, cât şi vorbit, cunoştinţe suplimentare de limbă română, bulgară, poloneză, maghiară, lituaniană, letonă, slovacă, cehă, macedoneană, sârbă, ucraineană, georgiană sau bosniacă, precum şi paşaport valabil fără restricţii (minimum şase luni).

„De la primul său zbor care a decolat din România în 2006, Wizz Air şi-a dezvoltat continuu reţeaua şi a crescut numărul de pasageri transportaţi pe rutele sale cu tarife mici. Wizz Air oferă, în prezent, 154 de rute către 21 de ţări de pe 10 aeroporturi româneşti. Pentru a ţine pasul cu creşterea constantă a companiei, Wizz recrutează atât profesionişti cu experienţă, cât şi noi talente entuziaste pentru echipa sa. Anul trecut, Wizz Air a angajat peste 1.100 de persoane şi şi-a mărit echipa la peste 5.000 de profesionişti în aviaţie. În 2020, la nivelul întregii reţele, compania caută să recruteze noi angajaţi, inclusiv din România”, notează compania.

Sesiunea de recrutare de la Sibiu din data de 8 ianuarie va avea loc la Ramada Sibiu Hotel, în timp ce, pe data de 9 ianuarie, în Bucureşti, candidaţii sunt aşteptaţi la Vienna House Easy Airport Bucharest.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 120 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări.

Compania aeriană este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ, fiind inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares.

Wizz Air este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA) şi a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referinţă la nivel global în ceea ce priveşte recunoaşterea siguranţei companiilor aeriene.

Recent, Wizz Air a fost numită una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenţie mondială de siguranţă şi rating de produse, iar în 2019 a primit titlul de „Compania aeriană a anului” din partea Air Transport Awards.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata