Zetea: A existat o dispută între Dăncilă și Manda. Olguța Vasilescu rămâne șef de campanie

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a declarat, marți, că a existat o dispută între Viorica Dăncilă și Claudiu Manda, fiind vorba despre o interpretare diferită a unui discurs al Claudiu Manda în Dolj. El a precizat că Lia Olguța Vasilescu rămâne șef al campaniei candidatului PSD la prezidențiale.

”Sunt discuții mai aprinse în cadrul Comitetului Executiv, dar toate acestea au un efect mobilizator, până la urmă. (…) Au existat discuții, controverse, dar aceste lucruri sunt normale. Asta nu înseamnă că ne certăm între noi. A existat o dispotă între cei doi (Viorica Dăncilă și Claudiu Manda – n.r.), nu poate fi ascuns acest lucru. Eu cred că e o interpretare diferită a discursului lui Claudiu Manda în Dolj. El a încercat să-și mobilezeze în felul lui, mai vehement, cu anumite tipuri de cuvinte, propiul lui electorat. Lucrul acesta nu i-a căzut bine doamnei președinte, dar asta nu înseamnă că în Dolj Claudiu Manda nu și-a condus bine organizația. E unul dintre cei mai fervenți susținători ai candidaturii”, a declarat la Antena3 vicepreședintele PSD Gabriel Zetea.

El a mai spus că Lia Olguța Vasilescu rămâne șef al campaniei candidatului PSD la prezidențiale.

”Olguța Vasilescu este extrem de apreciată în interiorul partidului și a organizațiilor județene. Olguța a prezentat până la urmă lucrurile pe care le-a făcut și a spus că, sigur, e dispusă, dacă există cineva mai bună, să facă un pas în spate. Dar în momentul acela toți au intervenit și ea a spus că rămâne evident”, a adăugat Zetea.

Viorica Dăncilă i-a reproșat Liei Olguța Vasilescu ceea ce ar fi spus soțul acesteia, eurodeputatul Claudiu Manda, că nu vrea să facă campanie electorală pentru „o proastă”, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

Urmare a scandalului, Olguța Vasilescu a amenințat că pleacă din funcția de șef de campanie. Discuția a pornit după ce, spun sursele politice, Viorica Dăncilă ar fi auzit că europarlamentarul Claudiu Manda a vorbit urât despre persoana sa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata