Zgonea: Antonescu te vinde pe doi lei dacă are el un interes personal

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri că liderul PNL Crin Antonescu este „instabil” și „te vinde pe doi lei dacă are el un interes personal, asta a făcut și cu USL”.

„Este evident pentru toată lumea că Antonescu a trădat interesul societății românești, a mințit în toată această perioadă după o înțelegere ascunsă cu Traian Băsescu și cu PDL. A vândut foarte ușor proiectul pe care noi l-am construit într-un interes personal al lui Crin Antonescu mințind și manipulând voturile românilor care au crezut în USL și în cuvântul lui Crin Antonescu.

Pentru mine este o mare dezamăgire, eu nu cred că un astfel de om trebuie să reprezinte România vreodată în vreo funcție. Îmi pare rău că folosesc acest cuvânt ca politician, Crin Antonescu este instabil, te vinde pe doi zloți, pe doi lei, dacă are el un interes personal, asta a făcut și cu USL”, a spus Zgonea la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că Antonescu „a trădat plecând cu PNL în PPE”.

„Să pleci de lângă oameni doar pentru că cineva ți-a promis o altă funcție, nu știu dacă această chestiune este scrisă în Constituție și democrație, că cineva poate să-ți dea o funcție de președinte în locul lui, nu cred că este ereditară. Antonescu a trădat plecând cu PNL în PPE, nu cred că va fi apreciat nicăieri, trădătorii nu sunt apreciați, sunt acceptați, dar nu sunt apreciați.

Zgonea a precizat că președintele PNL va „înfunda” partidul, iar dacă va continua pe linia pe care a pornit, „PNL nu va mai candida la următoarele alegeri sub sigla PNL, va fi o altă siglă și un alt partid în care va fi introdus PNL”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata