Zlatan Ibrahimovic este dorit de Boca Juniors

BUCURESTI (MEDIAFAX) – Zlatan Ibrahimovic (37 de ani) ar putea merge pe urmele mijlocașului italian Daniele de Rossi (36 de ani). Publicația din Spania, AS, noteacă că atacantul suedez este dorit de gruparea din Argentina, Boca Juniors.

Potrivit jurnaliștilor iberici, patronul Daniel Angelici și directorul sportiv Nicolas Burdisso și-ar fi dat acordul pentru a-l aduce la echipă pe Ibrahimovic. Astfel că Boca Juniors se pregătește să facă o ofertă concretă celor de la LA Galaxy pentru jucătorul din Suedia.

Ibrahimovic mai are contract cu LA Galaxy până în luna decembrie. Presa internațională a scris că suedezul își dorește să plece din MLS, dar că până acum a refuzat o ofertă importantă din punct de vedere financizar de la un club din Qatar.

Dacă ar ajunge la Boca Juniors, Zlatan ar juca alături de alte două nume mari din fotbalul internațional, Daniele De Rossi și Carlos Tevez.

Zlatan a ajuns la LA Galaxy în 2018 de la Manchester United și a marcat de 49 ori în 53 de meciuri, până în acest moment.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata