Corpul de control al Ministerului Agriculturii face verificări la Casa de Comerţ Unirea

 Ministrul Agriculturii Adrian Oros a dispus Corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activități a Casei de Comerț pentru produse agroalimentare Unirea S.A. după ce i-au fost semnalate probleme în privinţa cheltuililor bugetului, potrivitit unui comunicat.

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros a avut o întâlnire cu membrii Consiliului de Administrație al Casei de Comerț pentru produse agroalimentare Unirea S.A., ca urmare a solicitării acestora, în data de 7 noiembrie 2019.

Sorin Minea, George Sava, Florentin Bercu, Mircea Coșea au semnalat grave probleme privind modul de cheltuire a bugetului alocat Casei de Comerț pentru produse agroalimentare Unirea.

Ministrul a dispus Corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activități a Casei de Comerț pentru produse agroalimentare Unirea.

Această situație de fapt nu va influența sub nicio forma determinarea noii conduceri a Ministerului de a face politici publice prin care să consolideze poziția fermierilor pe lanțul de aprovizionare cu produse agroalimentare românești și sănătoase, mai anunţă ministerul în comunicat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata