Irimescu: Nu facem o revoluţie peste noapte în privinţa personalului; căutăm tineri valoroşi ce pot întineri agricultura

Schimbările de personal în Ministerul Agriculturii se vor face numai pe criterii de eficiență și performanță, a declarat, miercuri, 18 noiembrie, noul ministru al Agriculturii, Achim Irimescu, care a adăugat că va căuta tineri valoroși care „pot să întinerească agricultura și sectorul de stat”.

„Așa cum spune și premierul Dacian Cioloș, eventualele schimbări se vor decide în timp, pe baza analizei eficienței personalului. Nu venim cu ideea să facem o revoluție peste noapte în ceea ce privește personalul. În mod cert, fiecare va fi analizat pe performanță și cine nu poate face dovada prin ceea ce a realizat până în prezent vom discuta și vom vedea ce vom putea face. Sigur, totdeauna este loc de mai bine. Fiind un guvern de tehnocrați, trebuie să privim după tehnocrați. Căutăm și tineri cu facultăți în străinătate, tineri valoroși, care să poată să întinerească agricultura și sectorul de stat, înainte de toate”, a adăugat Irimescu, la preluarea mandatului.

În condițiile în care doi secretari de stat din MADR din patru au demisionat, Irimescu a spus că în timp va trebui să completeze schema. De obicei, Ministerul Agriculturii a avut doar trei secretari de stat.

George Turtoi și Ion Uțiu sunt cei doi secretari de stat din echipa ministrului Daniel Constantin care și-au depus demisiile din funcțiile deținute, iar cei care au rămas pe poziții sunt Simona Man și Daniel Botănoiu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata