Programului Național de Sprijin (PNS) 2014-2018

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează cu privire la campania de diseminare a informațiilor referitoare la măsurile de piațădin cadrul Programului Național de Sprijin (PNS) 2014-2018: măsura de restructurare și reconversie, programare de investiții, programe de informare și promovare vinuri și produse agroalimentare, precum și lamăsurile de ajutor financiar de care pot beneficia producătorii de legume și fructecare sunt organizați într-o formă asociativă.

Precizăm că până la acest momentau fost organizate o serie de întâlniri cu potențialii beneficiari ai măsurilor de piațădin județele Arad, Călărași, Galați, Mehedinți, Olt, Teleorman, Vrancea.

Totodată, mâine, 15 mai 2018, o delegație APIA condusă de Directorul General Adjunct, Constantin BÎRCĂ, va participa la întâlnirea organizată la sediul Consiliului Judeţean Ialomiţacu potențialii beneficiari ai măsurilor de piață în sectorul legume-fructe şi vie-vin.

Această întâlnireare ca scop prezentarea informațiilor necesare producătorilor din sectoarele legume-fructe și vie-vin pentru conștientizarea tuturor posibilităților de accesare a fondurilor europene.

De asemenea,se vor prezentaproducătorilor de legume și fructe din Județul Ialomiţa, beneficiile asocierii în organizații de producători recunoscute, grupuri de producători, cooperative pentru a putea accesa ajutoare financiare comunitare, precum și măsurile din cadrul PNS 2014-2018 (măsura de restructurare și reconversie, programe de invesții, asigurarea recoltei de struguri, programe de informare și promovare vinuri).

Precizăm că la eveniment vor participa și reprezentanți aiMinisterului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Direcției Agricole Județene și ai Centrului Județean APIA.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata