Puterea de „a fi”

Am cunoscut, în ultimii ani, o expansiune a noţiunilor stiinţifice ce ţin de puterea gândului, de puterile inimaginabile ale creierului uman, dovedite de fizica cuantică ca făcând parte din realitatea înconjurătoare şi, cu toate acestea, puţini sunt cei care pot afirma că au reuşit să aducă toate aceste noţiuni la nivel de realitate palpabilă.

Urmărim documentare, căutam să citim cât mai multe noţiuni depre astfel de subiecte, întâlnim oameni care ne vorbesc despre toate acestea şi, într-un final, după ce aflăm cât de multe se pot face şi cât de extraordinar este totul, finalizăm cu un oftat şi cu o admiraţie către toate. De fapt, noi ne reîntoarcem la obişnuinţele noastre, la lucrurile, evenimentele şi persoanele ce fac parte din viaţa noastră cotidiană.

Oare ce ne lipseşte să putem face această trecere de la obisnuinţa zilnică la aceste minunate evenimente despre care tot auzim că pot fi posibile? Ce ne opreşte să depăşim lipsurile materiale, problemele de sănătate, dilemele zilnice şi toate celelalte probleme ce ne apasă conştiinţa? Continuarea pe www.glasuliubirii.ro

credintafizica cuanticaincredereputerea de a fi
Comentarii (0)
Adaugă comentariu