Element Industrial anunță 300.000 mp de parcuri logistice, în următorii trei ani

 Dezvoltatorul Element Industrial a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de profil, finalizarea primei faze a parcului logistic ELI PARK 1 în zona Chitila. Depozitul, în suprafață de 20.000 mp, a fost închiriat companiei Arctic.

”Ținta noastră este să ajungem în top cinci dezvoltatori de parcuri logistice de pe piața românească”, a declarat Muler Onofrei, CEO & Co-founder Element Industrial, adăugând: ”Lucrăm la conceptele a două noi parcuri în București, în Craiova este planificat ELI PARK 4, în Târgoviște ELI PARK 5, iar în Timișoara ELI PARK 6, un pipeline total de 300.000 mp pentru următorii trei ani.”

ELI PARK 1 este un parc logistic cu o suprafață închiriabilă de 50.000 mp. Prima fază de 20.000 mp a fost livrată în această vară, iar faza a doua în suprafață de 30.000 mp este planificată pentru primăvara anului 2020, unul din chiriașii acestor depozite fiind Paste Băneasa. Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun și este localizat la o distanță de 4 km de centura București, cu acces direct la un drum național cu patru benzi, DN 7. Proiectul este finanțat de Unicredit Bank.

Element Industrial are în vedere dezvoltarea unui portofoliu logistic de 250.000 mp, atât în București, cât și în orașele regionale. Primele proiecte anunțate sunt la București – zona Chitila și Craiova – centura sud.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata