Cristian Roşu (ASF), despre RCA: ”Nu există nicio presiune pe preţ”

Cristian Roşu, vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară, a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre preţul asigurărilor RCA şi a răspuns dacă acestea vor creşte sau nu anul viitor.
Cristian Roşu, vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară, a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre prețurile asigurărilor RCA şi a răspuns dacă acestea vor creşte sau nu anul viitor.

“Eu răspund tranşant: nu! La momentul de faţă, după toate analizele pe care noi le construim, din toate datele pe care putem să le acumulăm de pe piaţă, pot spune cu certitudine că nu există nicio presiune pe preţ. În cursul săptămânii viitoare, oricum, în prima decadă a lunii octombrie, vom publica şi noile tarife de referinţă care vor arăta benchmark-ul la care se află, în acest moment primele de asigurare pe zona de RCA.

Se va putea observa că, în acest moment, nu există niciun fel de presiune pe preţuri. Când vorbesc de acest lucru, e o afirmaţie care are o bătaie puţin mai lungă şi ne putem referi pe aproape tot anul viitor”, a declarat Cristian Roşu, vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata