BMW se uită la finalul superior al marjei țintei din 2020 pentru divizia auto

Producătorul german de automobile BMW de lux se așteaptă ca marja de profit operațională a segmentului său de automobile să vină la capătul superior al îndrumării sale în 2020, a declarat șeful finanțelor Nicolas Peter, adăugând că afacerea și-a revenit mai repede decât se aștepta.

Grupul se așteaptă acum ca marja segmentului la câștigurile înainte de dobândă și impozite (EBIT) să ajungă la 2% -3%, anticipându-se anterior 0% -3%, a spus Peter.

„Anul s-a dezvoltat mai bine decât era de așteptat”, a declarat Peter jurnaliștilor miercuri, adăugând că volumul se așteaptă acum să scadă cu aproximativ 10%, comparativ cu o prognoză de cel puțin 10% mai devreme. Volumele vor crește în 2021, a spus Peter.

„Avem, de asemenea, o preluare reală pentru preluarea comenzilor”, a spus el, adăugând că grupul se pregătea pentru un prim trimestru puternic în Asia, inclusiv China. Grupul a declarat luna trecută că cererea chineză pentru autoturisme de lux a contribuit la creșterea profiturilor din al treilea trimestru cu aproape 10%, deși a avertizat că un nou val de infecții cu coronavirus care cuprinde Europa și Statele Unite prezintă un risc „considerabil” pentru afaceri.

„O putem vedea în momentul primirii comenzilor, dar cu siguranță nu este de aceeași magnitudine pe care am văzut-o primăvara”.

Sursa: reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata