Cauți chestionare auto bune? Intră pe e-drpciv

Te pregătești să dai examenul de sală în vederea obținerii permisului de conducere? Îți dorești să iei sala din prima, cu un puntaj mare? Cauți chestionare auto bune, pentru a te pregăti temeinic? Intră pe e-drpciv, căci le vei găsi.

Și asta nu tot. Pe lângă faptul că aici vezi găsi chestionare auto drpciv care cuprind întrebări ce sunt date și la examenul oficial, aici vei beneficia și de un mediu de învățare de care nu ai parte pe niciun alt site.

Administratorii acestui site sunt cei care au implementat acest concept din dorința de a le oferi utilizatorilor posibilitatea să se pregătească cât mai bine pentru examenul de sală și să-și poată verifica cunoștințele foarte ușor.

Pe site-ul drpciv există singurul mediu de învățare care reține întrebările la care s-a răspuns greșit și salvează automat sesiunea de învățare, dând utilizatorilor posibilitatea să iasă oricând din mediul de învățare și să reia învățatul atunci când vor. Acest mediu are un termen de valabilitate de 2 luni de la data la care a fost început.

La finalul fiecărui chestionar se calculează niște indicatori de performanță, după un algoritm dezvoltat de echipa site-ului, care arată pregătirea elevului. Acești indicatori pot spune cu o precizie foarte mare punctajul pe care elevul îl va obține la sală.

Așadar, este indicat să faci chestionare drpciv până ridici indicatorii de performanţă pe verde. Pentru a reuși acest lucru este bine să faci mediul de învățare de 2 ori.

De îndată cei vei intra pe site, în partea stângă vei găsi codul rutier simplicat de către cei din echipa acestui site pentru a-ți veni în ajutor. Din acest cod sunt excluse paragrafele care nu sunt importante în vederea obținerii permisului auto categoria B. Vei vedea că există cuvinte marcate cu roșu, care sunt extrem de importante, și cuvinte marcate cu albastru, care au o importanță medie. Cu toate acestea, trebuie să citești tot ceea ce există pe pagină, căci doar așa te vei putea pregăti coresspunzător și vei putea ridica indicatorii de performanță.

Reține că, cu cât te vei pregăti mai mult, cu atât șansele de a trece cu brio examenul de sală sunt mai mari. La cursul de legislație la care ești obligat să participi există posibilitatea ca tu să nu poți reține toate punctele importante.

Din acest motiv, chestionarele pe care le poți face pe acest site sunt extrem de utile. În plus, echipa acestui site îi dă posibilitatea instructorului tău auto să-ți monitorizeze pregătirea. Cum îți poate monitoriza pregătirea instructorul tău?

Prin crearea unui cont pe acest site unde există o secțiune specială dedicată instructorilor auto. Așadar, dacă vrei ca acesta să verifice cât de bine pregătit ești, recomandă-i să intre pe site, să dea clic la secțiunea Instructori auto și să-și facă cont. Nu-l va costa nimic. Înscrierea instructorilor este gratuită.  Drpciv este singurul site care oferă această facilitate.

Tot în această secțiune, instructorul tău poate genera un cod pentru tine, pentru ca tu, ca elev, să poți utiliza gratuit site-ul în baza unui cod.  Dă-i șansa instructorului tău să nu facă parte dintre instructorii care nu se implică în pregătirea elevilor și nu le monitorizează nivelul de pregătire inainte ca aceștia să se prezinte la examen. Există mulți elevi care se pregătesc superficial pentru acest examen și din acest motiv pică examenul.

Dă-ți șansa ție de a acumula cunoștințele necesare, de a ți le monitoriza, pentru ca instructorul tău să se mândrească cu faptul că ai reușit să iei ciu brio examenul de sală.

După cum poți observa, echipa drpciv face totul mai ușor. Datorită ei pregătirea pentru examenul auto de sală nu a fost niciodată mai relaxantă.

Pentru a da randament maxim este bine să aloci timp suficient pentru învățarea chestionarelor. În mod normal, ar trebui să termini de învățat în 2-3 săptămâni.

Dacă ai vreo nelămurire în privința chestionarelor, mediului de învățare etc., citește secțiunea Întebări Frecvente, înainte de a te apuca de învățat chestionarele. Toate întrebările pe care le vei găsi în această secțiune sunt trimise de utilizatori și validate de către alți utilizatori, răspunsurile fiind verificate și pe site-ul oficial.

Așadar, intră pe e-drpciv.ro pentru a găsi ceea ce cauți, adică chestionare auto bune.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata