De ce iubesc bărbații mașinile și sportul?

Majoritatea bărbaților iubesc mașinile și sportul. Totuși există și oameni care sunt implicați în alte hobby-uri și care nu au legătură cu aceste două pasiuni atât de populare. De exemplu unii sunt înnebuniți după pescuit sau după filatelie.

Majoritatea pescarilor consideră pescuitul un sport, dar în realitate el reprezintă pentru ei doar un hobby. Ei stau în mijlocul ierbii cu undița ușoară pe lac, pândind plutele care plutesc pe apă și se înarmează cu ochelari de protecție împotriva soarelui, dar și cu multă răbdare și câteva doze de bere rece. Pescuitul nu este un sport, este un mod plăcut pentru ei pentru a se relaxa și a pleca din casă pentru a se bucura de natură.

Ce iubesc bărbații? Mulți sunt pasionați de motociclete sau de excursiile cu bicicleta. După cum spun experții, în general natura bărbaților este activă, iar cea a femeilor este pasivă. Bărbații sunt caracterizați de emoții intense, de sentimente de rivalitate, de a fi câștigători în orice sport practică sau orice hobby au. Mulți dintre ei se consideră adevărați jucători și consideră că pot dobândi popularitate câștigând la orice joc sau competiție. De asemenea, ei țin la forma lor fizică, consideră că dacă aceasta este bună vor fi sănătoși și atrăgători.

Bărbații iubesc mașinile mai mult decât femeile

Psihologii au ajuns la concluzia că bărbații iubesc mașinile din alte motive comparativ cu femeile. Pentru bărbați mașina este un instrument care arată statutul lor social. Mai mult decât atât, mașina este văzută ca un lux, ca un simbol al bogăției. Pentru ei contează enorm marca de mașină pe care o conduc, sunt înclinați spre Audi, Mercedes, BMW, în general spre brand-uri de calitate înaltă.

Fiecare producător de mașini are în vedere faptul că bărbații iubesc mașinile și caută să-i mulțumească prin noile modele lansate, prin cele mai tari mașini pe care le produc în fiecare an. Astfel de mașini de lux pot fi de exemplu Ford Ka, Audi 8, Alfa Romeo SUV, Skoda Coupe SUV, Abarth 124 Spider și alte modele noi care au fost lansate anul trecut.

Când ai o mașină scumpă ai în vedere și siguranța ei, iar pentru aceasta poți instala camere video de supraveghere sau camere auto iUni în mașină. Cei care decid să-și monteze astfel de camere auto au următoarele obiective:

  • Restaurarea unei imagini obiective prin care să-și poată susține cauza în caz de accident în trafic.

  • Furnizarea unei conversații mai substanțiale cu poliția rutieră în cazul în care li se spune că au încălcat anumite reguli de circulație, sau au depășit neregulamentar un autovehicul. Camera auto iUni poate fi martorul tăcut al unui șofer în trafic.

  • Prin imaginile furnizate de camera auto se pot avea probe sau se poate furniza un alibi. În acest fel poliția nu va putea lua permisul unui șofer care are probe că este nevinovat.

  • Să filmeze în interiorul mașinii, în față, în spate, la lunetă sau la portbagaj, iar în plus să aibă și funcție GPS care să arate traseul parcurs de mașină. O astfel de cameră dublă este cea de la iUni.

Bărbații iubesc sportul

Bărbații sunt entuziasmați de sport pentru că vor să arate bine, să folosească timpul liber cu înțelepciune, să aibă un corp atletic și un aspect fizic incredibil, să scape de stres și tensiunile acumulate în timp. Pentru mulți dintre ei sportul este ca respirația, este totul. Sunt bărbați care abia așteaptă să facă sport, care sunt pasionați de activități fizice, de jogging, ciclism, înot, baschet, mountain biking, alpinism, scufundări, ski, etc.

Cei care sunt mândri de sportul pe care îl practică și vor să imortalizeze momente interesante, pot folosi o cameră sport iUni waterproof care poate filma activitățile sportive în aer liber, dar și în apă. Aceasta are carcasa dintr-un material special care este rezistent la apă și poate filma chiar la adâncime mare, de până la 30 m. Un astfel de produs omologat pentru scufundări poate fi un pic mai scump comparativ cu unul care doar este impermeabilizat la umiditate. Dacă vrei să filmezi modul cum practici ski nautic sau mountain biking poți alege o cameră sport antișoc, care să nu fie neapărat waterproof, ci doar să-ți permită să filmezi și în condiții de umiditate.

Sportul reduce riscul de cancer la bărbați

Cercetătorii spun despre bărbații sportivi de vârstă mijlocie că au un risc mai redus de cancer decât cei care duc o viață sedentară. Studiul se referă la bărbații care au trecut de vârsta de 40 de ani și care au un stil de viață activ, fac sport destul de des, sunt pasionați de activități fizice și mișcare în aer liber.

Conform studiului realizat de cercetători, aceștia au un risc cu 55% mai mic de a suferi de cancer pulmonar comparativ cu bărbații care nu fac sport. De asemenea ei au un risc cu 44% mai mic de a dezvolta cancer colorectal comparativ cu cei care nu fac mișcare în mod constant, nu au un stil de viață activ.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata