Peste 200 de permise reținute și mii de amenzi

– Peste 200 de permise de conducere au fost reținute și au fost aplicate peste 3.700 de amenzi șoferilor care nu respectă legislația rutieră la trecerile la nivel cu calea ferată. În timpul acțiunii „Atenție la tren” au fost verificate peste 4.400 de persoane.

Poliția Română a organizat, prin Direcția de Poliție Transporturi, acțiunea ,,Atenție la tren”, la nivel național, pentru prevenirea accidentelor rutiere în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

În cadrul acţiunii, polițiștii au desfășurat verificări în zona a 573 de treceri la nivel cu calea ferată, unde au constata 22 de infracţiuni, din care 13 la regimul rutier.

Au fost legitimate și verificate în bazele de date ale Poliției Române un număr de 4.402 persoane, fiind depistate trei persoane urmărite.

De asemenea, au fost aplicate 3.702 sancțiuni în valoare totală de 1.536.613 lei.

În timpul acțiunii au fost controlate 4.231 de vehicule și aplicate 3.505 sancțiuni la regimul rutier. Totodată au fost reținute 239 de permise de conducere, au fost retrase 86 de certificate de înmatriculare și s-au dispus cinci imobilizări de autoturisme.

Peste 1.500 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică au acționat în timpul acțiunii „Atenție la tren”, la nivel național.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata