BNR a aprobat noua conducere executivă a CEC Bank

 Noua conducerea executivă a CEC, aprobată de BNR, este formată din: Bogdan Neacşu, director general şi preşedinte al Comitetului de Direcţie, Mihaela Popa, director şi prim-vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie şi Mirela Iovu, director şi vicepreşedinte al Comitetului de Direcție.

“Suntem cea mai mare bancă românească cu capital integral de stat, cu cea mai extinsă reţea teritorială, iar rolul nostru trebuie să transceadă acum spre cel de prim susţinător al economiei româneşti. Vom continua să susţinem cu precădere IMM-urile şi agricultura, acordând o atenţie deosebită şi relaţiei cu populaţia României”, a declarat Bogdan Neacşu. „Pentru perioada următoare, ne-am propus o eficientizare a activităţii, cu impact direct în relaţia cu clienţii. Avem planuri ambiţioase, însă am încredere că viziunea şi dinamismul, alături de experienţa şi expertiza noii echipe de conducere reprezintă un temei solid pentru a realiza toate obiectivele asumate.”

CEC Bank este deţinută integral de stat prin Ministerul Finanţelor, fiind a şaptea bancă din România, cu active de 29,3 mld. lei la finalul anului trecut.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata