Piraeus Bank Romania devine First Bank

23

Consiliul de Administratie de la Piraeus Bank a luat decizia de a schimba numele bancii in „First Bank”. Este vorba despre un proces de rebranding al companiei iar activitatea companiei va continua intr-un mod normal pe tot parcursul trecerii la noul nume.

Procesul de rebranding va incepe la sfarsitul anului 2018 si va continua in lunile care vor urma. Trecerea la noul brand va fi vizibila, gradual, pe parcursul intregului proces. Activitatea bancii se va desfasura normal. Toate angajamentele contractuale incheiate intre banca si clientii sai raman active si nu vor fi afectate de adoptarea noii identitati de brand„, se precizeaza intr-un comunicat oficial al Piraeus Bank Romania.

Modificarea are loc dupa preluarea bancii de catre JCF IV Tiger Holdings S.ar I. Entitatea apartine grupului JC Flowers &Co. Este prima achizitie de acest fel pe care aceasta entitate o face pe piata din Europa Centrala si de Est.

Piraeus Bank Romania este prezenta in 100 de unitati bancare si are peste 1.200 de angajati. Numarul clientilor activi este de peste 130.000. Anul trecut PBR ocupa locul 11 in topul bancilor active cu active de peste 6.447 miliarde de lei, cota de 1.51% pe piata, cu o scadere de la 1.67% fata de anul trecut.

„Avem sustinerea unui investitor international de anvergura, a carui forta financiara, dar si expertiza ne permit sa imbratisam standardele unui banking modern”, a declarat Dominic Bruynseels, presedinte executiv Piraeus Bank.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata