Cum economisim bani?

Chiar daca va considerati un maestru de bani care stie sa economiseasca bani si sa salveze cei mai multi bani, inca mai exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stim despre gestionarea eficienta a cheltuielilor.

Cupoanele sunt cele mai folosite cand vine vorba de economie. Sunt persoane care si-au dedicat mare parte dn timp pentru a face acest lucru.  Putem sa le avem pe telefonul nostru, sa le gasim online, sa le tiparim acasa si sa le luam in magazin. Facem acest lucru pentru ca ne dorim sa ne ramana cat mai multi bani in buzunar.

Utilizati resursele dvs. online pentru a gasi cele mai bune cupoane. Si profitati de social media pentru a monitoriza topul celor 10 hashtags care va vor economisi cei mai multi bani.

Perioada reducerilor a incpeut, asa ca putem profita la maxim pentru a achizitiona ceea ce era deja planificat, insa pana acum nu am reusit. Magazinele acorda discount-uri considerabile, fie ca este pe baza de cupoane sau nu, online-ul ne ofera cele mai multe informatii despre asta. Niciodata nu poti stii de unde va aparea o oferta de nerefuzat.

O alta modalitate de a conomisii bani este cea de a urmarii aplicatiile de chilipiruri. Fie ca iti doresti sa vinzi ceea ce nu mai folosesti sau pur si simplu poti economisii bani cumparand astfel de lucruri, este bine sa urmaresti in permanenta aceste oferte.

Exista aplicatii, mai ales cele dedicate femeilor care in permanenta isi doresc sa achizitioneze ceva, fie pentru ele sau chiar pentru familie.

Trebuie doar sa filtrati produsele dupa anumite specificatii, iar in momentul in care acestea vor fi disponibile, veti primii un mesaj cu oferta.

Utilizati carduri de credit avantajoase
Daca aveti de gand sa utilizati carduri de credit pentru a face achizitii, asigurati-va ca pentru a obtine unul care ofera stimulente inapoi in numerar.

Companiile de carduri de credit ofera acum numeroase stimulente pentru detinatorii de carduri si nu dureaza decat cateva minute pentru a gasi tot felul de avantaje pentru utilizarea cardului dvs. de credit pentru a va face achizitiile de zi cu zi.

Platiti in numerar
Daca platiti in numerar este mai mult stilul dvs., nu apelati la bancomat des, mai ales daca nu este necesar. Stabiliti un buget pentru fiecare saptamana si pastrati toate chitantele.

In numerar, este usor sa urmariti cheltuielile dvs. deoarece sunteti mai constienti de cat de mult veti petrece la un magazin, la mancare sau la benzinarie deoarece aveti o suma limitata in buzunar.

Uita-te la bugetul total pentru a pstabilii cat de mult ai nevoie pentru saptamana si apoi sa iei acea suma de bani cu tine. Veti lua decizii mai bune si chiar veti ajunge sa economisiti pentru concediile ssau vacantele mult dorite.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata