Economisește ușor și rapid cu Idea::WebDepo, o platformă de economisire online!

Indiferent de vârstă, este important să ai în vedere modalitățile prin care poți să economisești, pentru ca situațiile neprevăzute să nu te surprindă în totalitate, cel puțin nu din punctul de vedere al banilor.

Economiile sunt modalitatea prin care te asiguri că dispui oricând de o rezervă financiară, iar Idea::Bank îți vine în ajutor cu soluția depozitului bancar online, indiferent de banca la care ai deja cont.

Idea::WebDepo – depozit de economii online, fără comisioane și fără să mergi la bancă

Idea::Bank te ajută să economisești simplu, eficient, fără comisioane și fără să mergi la bancă. În 3 pași simpli poți să deschizi un depozit bancar online, de acasă, doar cu actul de identitate și apoi îți poți transfera banii în noul depozit, indiferent de banca la care ai banii pe care vrei să-i economisești.

De ce depozit  la Idea::Bank, prin platforma online Idea::WebDepo?
Pentru că beneficiezi de comisioane ZERO: 0 lei constituire depozit, 0 lei comision administrare, 0 lei comision la retragere.

În plus, te bucuri de unele dintre cele mai bune dobânzi din piață: ai 3% dobânda anuală pentru depozitele online la 3 luni! Tu deții controlul, pentru că platforma Idea::WebDepo îți pune la dispoziție toate informațiile importante despre depozitele tale.

Alege depozitele la termen online Idea::Bank, pentru flexibilitate și siguranță!

Pe lângă valoarea 0 a comisioanelor și posibilitatea de a-ți deschide și de a-ți gestiona depozitul bancar online, fără să mergi la bancă, flexibilitatea opțiunilor și siguranța banilor tăi sunt criterii esențiale, de care vei ține seamă atunci când alegi un serviciu sau un produs bancar.

Depozitul la termen online Idea::WebDepo poate fi în LEI sau în EUR, pe o perioadă de 1 lună, 3, 6, 9, 12, 18 sau 24 de luni, iar la scadență se poate opta pentru reînnoirea automată pe aceeași perioadă sau pentru lichidare la termen, adică să îți transferi toți banii la scadență.

De asemenea, e important să știi că banii tăi sunt în siguranță: produsele Idea::economii sunt garantate de Fondul Național de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar, în limita comunicată de acesta (100.000 euro).

Economisește acum, pentru orice situație – planificată sau neprevăzută!

Află toate detaliile despre depozitul online Idea::WebDepo și deschide depozit online, fără a veni la bancă, dacă ai deja un cont la o bancă!

Soluția depozitului bancar online Idea::WebDepo vine cu un avantaj esențial pe piața produselor și serviciilor bancare, acela că poți să-ți deschizi un cont de economii de acasă, pe internet, și să transferi bani în acest cont, fie că ești sau nu client Idea::Bank. Singura condiție este să ai un cont curent deschis la una dintre băncile din Uniunea Europeană.

Idea::Bank te susține în fiecare demers de economisire sau de gestionare optimă a banilor tăi și te ajută să alegi opțiunea de economisire potrivită pentru tine.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata