Johnny Depp obţine o înţelegere cu fostul său avocat

Actorul Johhny Depp, în vârstă de 56 de ani, a ajuns la o înțelegere de milioane de dolari cu fostul său avocat Jake Bloom, pe care l-a acuzat că a obținut peste 30 de milioane de dolari din comisioane fără a fi încheiat, în prealabil, un acord de reprezentare, potrivit Bloomberg.

Firma pârâtului Jake Bloom, Bloom Hergott, ar fi plătit „o suma imensă, formată din opt cifre, pentru a evita rușinea procesului”, a declarat Adam Waldman, actualul avocat al lui Depp.

Procesul trebuia să înceapă în luna decembrie, în Los Angeles, California.

Bryan Freedman, un avocat al firmai, a spus într-un mesaj că litigiul a fost în mod „favorabil” soluționat, oferindu-i actorului o parte din ceea ce a cerut inițial.

În 2017, Depp a intentat procesul împotriva fostului său avocat, concomitent acţiunea inițiată împotriva The Management Group, companie pe care a acuzat-o că i-a gestionat greșit afacerile, aducându-l în pragul falimentului.

La rândul lor, foștii manageri au depus o plângere la adresa lui Depp, susținând că situația financiară proastă a actorului este rezultatul exceselor acestuia. Un exemplu a fost faptul că actrița Vanessa Paradis, fosta parteneră de viață a actorului, ar fi cheltuit, în medie, 2 milioane de dolari pe lună în anii în care a fost într-o relație cu Depp.

Johnny Depp ar fi cheltuit 75 de milioane de dolari pentru a cumpăra 14 locuințe, printre care un castel în Franța și mai multe case la Hollywood, precum și o fermă de cai în Kentucky, spun managerii.

Totodată, de-a lungul timpului, starul ar fi cumpărat un iaht în valoare de 18 milioane de dolari și 45 de mașini de lux, dar și peste 200 de tablouri scumpe, printre care lucrări de Andy Warhol și Gustav Klimt.

The Management Group îi ceruse lui Johnny Depp despăgubiri de 550.000 de dolari.

În 2018, actorul american Johnny Depp a ajuns la o înțelegere cu foștii săi manageri. „Plângerea și acordul încheiat demonstrează încă o dată că Johnny este hotărât să ia măsuri ferme pentru a-și proteja reputația personală și artistică în interesul familiei și al carierei”, au declarat purtătorii săi de cuvânt.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene – mai ales în franciza „Piraţii din Caraibe”, „Chocolat”, „Donnie Brasco” -, cât şi în producţii independente, precum „Jurnalul unui iubitor de rom”, dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton – „Edward Mâini-de-foarfece”, „Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow”, „Mireasa moartă/ Corpse Bride”, „Alice în Ţara Minunilor” şi „Umbre întunecate/ Dark Shadows”. Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din „Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”, în 2008.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata