Primăria Capitalei vrea să acorde 100 de milioane de lei în plus la subvenția STB

 Primăria Capitalei vrea să facă o nouă rectificare bugetară prin care ar urma să crească subvenția pentru transportul în comun cu 100 de milioane de lei, astfel că bugetul total pentru acest segment ajunge la un miliard de lei, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a ședinței CGMB de joi.

Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței CGMB de joi, Primăria Capitalei vrea să facă o nouă rectificare bugetară, iar cea mai consistentă influență, pe plus, se regăsește la capitolul Transporturi, respectiv subvenția pentru acoperirea diferențelor de preț și tarif.

Astfel, 100 de milioane de lei ar urma să meargă la acest capitol, iar bugetul total pentru subvenție ar urma să fie de un miliard de lei, dacă proiectul va fi aprobat în ședința de joi.

Tot pe plus ar urma să fie și bugetul de la Adminstrația Străzilor, cu aproape 3 milioane de lei, pentru consolidarea Podului Grant.

Pe de altă parte, bugetul Administrației Spitalelor ar urma să fie tăiat cu aproape 30 de milioane de lei, iar pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic cu 20 de milioane de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata