Top 5 aplicații pentru smartphone care vă ajută să vă organizați bugetul

Pentru a fi siguri că nu rămâneți datori de la o lună la alta și că veniturile dumneavoastră sunt organizate corespunzător cel mai bine este să folosiți o metodă prin care vă controlați bugetul lunar.

Majoritatea oamenilor preferă să își noteze veniturile și cheltuielile lunare și să păstreze chitanțele pentru a vedea pe ce cheltuiesc banii. Pentru cei mai moderni care utilizează deja un smartphone sau o tabletă există aplicații gratuite sau plătite care se pot ocupa de managementul bugetului dumneavoastră mult mai rapid și mai ușor.

Cele mai populare sunt:

  1. Mint – una dintre cele mai vechi și apreciate aplicații pentru controlul cheltuielilor. În plus, vă poate alerta atunci când depășiți bugetul lunar și are o interfață ușor de folosit.

  2. My Wallets – o aplicație ușor de folosit pentru începători și foarte bogată în funcții pentru cei mai experimentați. În plus, poate fi folosită de toată familia datorită funcției de sincronizare.

  3. CashControl – cu un scor de 4,7 in magazinul iTunes este una dintre cele mai populare aplicații pentru buget și economii de pe piață.

  4. MoneyMaganer – o aplicație care ocupă puțin spațiu în memoria telefonului dar vă oferă toate funcțiile de care aveți nevoie fiind în același timp gratuită.

  5. Aplicațiile băncilor – de cele mai multe ori chiar banca dumneavoastră vă oferă o astfel de opțiune în cadrul aplicației de internet banking.

Dacă doriți să vă organizați mai bine bugetul, o aplicație ușor de folosit pe smartphone vă poate fi cel mai bun prieten. Indiferent când începeți să fiți mai atenți cu banii dumneavoastră, nu este niciodată prea târziu. În cazul în care nu ați reușit să faceți economii până în acest moment dar aveți nevoie de bani pentru o urgență puteți apela oricând la un credit rapid () și veți primi suma de care aveți nevoie în mai puțin de 24 de ore.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata