Beneficiile apei de cocos in viata de zi cu zi

Apreciezi apa de cocos pentru gustul sau aparte si pentru prospetimea conferita ? O vei adora pur si simplu dupa ce iti vei da seama de beneficiile sale. Apa de cocos este bogata in nutrienti care ne ajuta organismul in mai multe feluri. Iata care sunt principalele beneficii ale apei de cocos.

Intareste sistemul imunitar. Apa de cocos ne intareste sistemul imunitar datorita actiunii sale impotriva diferitelor bacterii. Printre numeroasele beneficii ale apei de cocos se numara capacitatea de a elimina bacteriile responsabile de boli ale gingiilor si infectii ale cailor urinare. Apa de cocos ne pune la adapost de bolile infectioase si de raceala si gripa.

Confera energie. Consumand zilnic apa de cocos vei ameliora hormonii glandei tiroide. Aceasta ameliorare iti confera o impulsiune energetica la nivel celular. Dupa o saptamana de consum zilnic de apa de cocos vei constata o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste postura ta si nivelul de energie. Aceasta particularitate este apreciata in special de sportivi.

Te vei simti eliberata. Apa de cocos are o actiune eficienta impotriva toxinelor din organismul nostru. Este, in egala masura, extrem de eficienta impotriva descompunerii calculior renali. Datorita numeroaselor beneficii ale apei de cocos, aceasta este folosita pe post de diuretic natural, ideala pentru persoanele cu probleme renale. Curata in profunzime vezica si elibereaza caile urinare de blocaje de tot felul.

Te ajuta sa slabesti. Cum spuneam mai sus, apa de cocos ne confera energie. Adaugand acest lucru la cantitatea scazuta de zaharuri, apa de cocos ne confera energia necesara pentru a controla senzatia de foame si a evita rontaitul intre mese.

Ne ajuta sa digeram mai bine. Daca suferi de reflux gastric in urma unei digestii deficitare inseamna ca ai nevoie de un consum mai regulat de fibre. Nimic mai bun decat apa de cocos pentru a rezolva aceasta problema. In realitate, apa de cocos este bogata in fibre si are un continut scazut de zahar. Consumand-o zi de zi, vei beneficia de un aport suficient de fibre de care corpul tau are mare nevoie limitand aportul de zaharuri.

Sursa foto: dozadesanatate.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata