Protejează-ți sănătatea Apisan la cel mai bun pret.

Imunitatea noastră poate crește, organismul poate lupta contra diverselor afecțiuni prin consumul de Apisan Forte. Așa că, nu trebuie decât să intrăm pe bioo.ro, și să le achiziționăm la un preț mereu avantajos.

Apisan Forte are în compoziția sa ingrediente cu efecte bacteriostatice, antioxidante, antiinflamatoare, vasculotrofice și nu conține conservanți cu proprietăți chimice. Conține aminoacizi esențiali și neesențiali, proteine vegetale și acizi nucleici, glucide (poliholozide, maltoză, fructoză, zaharoză), lipide (acizi grași saturați și nesaturați), vitamina A, C, E, K, acid folic, vitamine din complexul B, calciu, magneziu, zinc, seleniu, potasiu, fier, cupru, enzime, substanțe flavonoide și fitosteroli.

O măsură foarte bună o reprezintă luarea de suplimente nutritive precum Apisan Forte. Aceste două suplimente nutritive sunt doar la un clic distanță de noi, în magazinul online bioo.ro.

 

Organizația Mondială a Sănătății a realizat un studiu al cărui rezultat a indicat că 20% dintre bolile care ne afectează, dar și al cincilea caz de deces din UE, sunt influențate de mediul în care trăim. Acesta este foarte dăunător pentru organism. Infecțiile de tot felul din organism pot transforma celulele sănătoase în maligne.

Hameiul, de exemplu, este un foarte bun sedativ, antibiotic, antitumoral, digestiv și antiseptic. Astfel, contribuie la protejarea organismului împotriva diferiților factori de mediu extrem de dăunători.

Odată administrat acest produs, blocadele energetice din sistemul neurovegetativ sunt deblocate, iar noi ne vom putea relaxa psihic și emoțional, iar organele bolnave vor funcționa mai bine. De asemenea, Mesundra regenerează și îmbunătățește funcționarea celulei mitocondrice, îmbunătățindu-se afecțiunile cronice de circulație, precum boli cardiace, stres, alergii, imunitate scăzută etc.

După cum se poate observa, creșterea imunității și implicit protejarea organismului nu mai reprezintă o problemă datorită acestui produs, iar dacă adăugăm și Apisan Forte, organismul nostru va fi pe deplin fericit.

Și nu e de mirare, având în vedere că Apisan Forte este un produs apicol de calitate superioară și netratat termic. Acest produs este brevetat de inginerul Victor Bogdan și este un excelent adjuvant în tratamentul diverselor afecțiuni. De asemenea, contribuie la prevenirea apariției acestora.

Îl putem administra la orice vârstă,  ca adjuvant în prevenirea și susținerea terapiilor în cazul unor afecțiuni grave.

Așadar, când ne simțim organismul slăbit, când suntem predispuși la îmbolnăvire și avem imunitatea scăzută, Apisan Forte este foarte bine-venit. De asemenea, dacă suferim de boli cauzate de viruși și microbi, dacă am făcut un efort fizic și mental mare, dacă suntem obosiți pshic, dacă suferim de hepatită cronică sau A, dacă vrem să ne scadă colesterolul rău etc., putem consuma acest produs apicol natural.

Nu putem consuma însă acest produs dacă suntem alergici la polen, avem diabet sau suntem predispuși la diabet, dacă avem ulcer duodenal sau gastric și nici nu îl putem administra copiilor mai mici de 3 ani. Poate fi luat însă și de mamele care alăptează și gravide.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata