Uită de problema infertilitații cu Fertilovit și Fertilovit M Plus

Produsele din gama Fertilovit au fost atent alese și acționează sinergic în vederea dezvoltării corecte a spermatozoizilor și ovocitelor iar apoi a copilului.

Există Fertilovit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Din gama Fertilovit pentru femei fac parte Fertilovit F35 Plus, Fertilovit F Endo, Fertilovit F Fthy, Fertilovit F Pcos.

Din gama Fertilovit pentru bărbați face parte Fertilovit M Plus. Acest produs a fost special creat pentru bărbații care au probleme cu disfuncții testiculare (calitate/cantitate limitată a spermei). Acesta ajuta la dezvoltarea sănătoasă a spermatozoizilor. Bărbații pot consuma Fertilovit cu scopul creșterii erecției și stabilizării structurii ADN  a spermatozoizilor, având în vedere că este bogat în antioxidanți.

Fertilovit M Plus are o compoziție alcătuită din 8 ingrediente active (seleniu, zinc, vitamina C, L-Carnitina, Acid Foloc, Roșii (Licopen), Coenzima Q10, N-Acetilcisteina). Acesta poate fi folosit înainte de concepție, întrucât ajuta la îmbunătățirea calității spermei.

Seleniul și Zincul din compoziția sa contribuie la dezvoltarea spermatozoizilor, iar vitamina C protejează 24/7 spermatozoizii contra deteriorării cauzate de stresul oxidativ.

Toți bărbații cu probleme ale calitații spermei pot folosi Ferilovit M Plus, acesta este recomandat bărbaților de orice vârstă.

Infertilitatea are multe cauze: poluarea, stilul de viață, toxinele din mediu ori metalele grele, drogurile, nicotina. Pentru a evita problemele infertilității. Statisticile indică faptul unul din 10 cupluri nu pot concepe copii. Problemele de fertilitate reprezintă o cauză la 30% din cazuri. Există situații în care tehnicile de reproducere asistată ATRT dau posibilitatea cuplurilor de a concepe, însă atunci când stresul oxidativ a afectat grav spermatozoizii, aceștia nu-și mai pot îndeplini sarcina.

Fertilovit M Plus intervine tocmai în aceste situații. Acesta este benefic pentru bărbații care suferă de oligospermie (adică au un număr scăzut de spermatozoizi) și astenozoospermie (mobilitatea spermatozoizilor este scăzută).

Ingredientele active din compoziția acestui produs compensează deficiența de micronutrienți și asigură spermatogenezei substanțe importante.

L- Arginina este un ingredient esențial în spermatogeneză. Crește mobilitatea și numărul spermatozoizilor până la 4000mg/zi.

L- Carnitina ajută activ la transportul acizilor grași în nucleul celulelor. Oferă celulelor energie și are un rol important în maturizarea spermei.

Coenzima Q10 din compoziția Fertilovit M Plus  reglează metabolismul energetic al organismului și contribuie la îmbunătățirea calității spermei.

Vitamina C este un antioxidant este foarte importanta pentru o îmbunătățirea calității spermei. Aceasta contribuie la dezvoltarea, mobilitatea și supraviețuirea spermatozoizilor. Datorită vitaminei C calitatea spermei este mult îmbunătățită din momentul administrării produsului.

Zincul este un ingredient care reduce nivelul de testosteron. De asemenea, este un oligoelement ce contribuie la generarea a mai mult de 200 de enzime.

Seleniul și vitamina E cresc fertilitatea bărbaților datorită efectului puternic antioxidant. Tot un efect antioxidant puternic are și glucationul, care îmbunătățește materialul seminal.

După cum se poate observa, Fertilovit M Plus are în compoziția ingrediente atent selecționate, cu scopul de a rezolva problema fertilității masculine. O influență mare asupra cantității și calității spermei o au poluarea și dieta nu foarte sănătoasă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata