3 Lucruri de care să ții cont când alegi o sală de business meeting

32

Ai creat un concept pentru următorul tău eveniment dar nu știi care sunt cele mai importante detalii de care trebuie să ții cont? Alegerea unei săli de conferințe devine mult mai ușoară atunci când ai în vedere 3 aspecte: locația, numărul participanților și organizarea scaunelor/mobilierului. Instant.Space îți oferă tot ce ai nevoie pentru a asigura succesul tău. Aici poți alege doar acele variante care corespund obiectivelor tale.

 

Opteaza pentru locația adecvată

Locul potrivit te va ajuta să te bucuri de evenimentul dorit. Cele mai de succes întâlniri sunt acelea care se desfășoară într-un cadru special, completat de un ambient potrivit și un aranjament inspirat. Astfel va fi generată o atmosferă în care invitații se vor simți deopotriva relaxați și inspirați.

 

Care sunt cele mai cunoscute hoteluri dotate cu săli de conferințe?

Instant.Space îți oferă acces la cele mai renumite hoteluri:

 

Novotel oferă posibilitatea de a configura sala de conferințe în funcție de nevoi și obiectivele evenimentului.

 

Hilton – unul din cele mai cunoscute hoteluri la nivel internațional poate fi spațiul ideal pentru următorul tău eveniment. Alege o sală potrivită și/sau alte opțiuni: acces la terasă, servicii de catering și cazare etc.

 

Radisson Blu – sala Atlas din București este un spațiu de mari dimensiuni unde se pot organiza evenimente de tip conferință (seminar, curs) dar și proiecții video etc.

 

Informează-te cu privire la numărul participanților

Starea generală a invitaților și gradul de satisfacție sunt cele care determină direcția evenimentului tău. Realizează o listă cu numărul de participanți și nevoile acestora apoi selectează sala potrivită.

Structura și încadrarea unei săli de business meeting contează foarte mult – decorul, mobilierul și aranjarea scaunelor sunt cele care fac diferența.

 

Alege un layout optim

Aranjarea sălii este un aspect important. Mai jos este o serie de modele din care te poți inspira:

 

Boardroom

Invitații sunt așezați în jurul unei mese dreptunghiulare iar facilitatorul/prezentatorul poate avea un loc la masă. Acest aranjament favorizează discuții, brainstorming etc.

 

U-Shape

Scaunele sunt amplasate în jurul meselor formând litera U. Această configurație se folosește atunci când trainerul trebuie separat de public și/sau este nevoie de prezentarea unor produse.

 

Classroom

Acesta este un aranjament clasic, asemănătorii sălii din școală. Tabla și scaunele sunt amplasate paralel, astfel încât există o bună vizibilitate. Este recomandat pentru sesiuni mai lungi de training sau seminarii.

 

Theatre

Scaunele sunt aranjate în rânduri sau semicerc. Este recomandat pentru organizarea unui eveniment mare.

 

Banquet

Un amplasament care presupune mai multe mese rotunde cu scaune așezate împrejurul acestora. Se poate folosi în cazul organizării evenimentelor caritabile etc.

 

Alte facilități extra pentru evenimente corporate

Dincolo de identificarea sălii ideale și stabilirii numărului de participanți poate fi nevoie și de alte servicii cum ar fi: cazarea participanților, catering sau anumite accesorii Audio/Video.

 

Cazare pentru participanți

În funcție de locația sălii de conferințe și numărul de invitați există posibilitatea de a primi opțiunile de cazare potrivite astfel încât accesul participanților să fie cât mai facil.

 

Servicii de Catering

Un aspect important îl reprezintă modul în care vor fi tratați invitații. Instant.Space te ajută să identifici acele pachete și servicii care se pliază pe nevoile tale.

 

Accesorii Audio/Video

Alege o sală de business meeting complet echipată: internet WiFi de mare viteză, videoproiector, ecran de proiecție flipchart în funcție de specificul evenimentului: întâlnire executive, curs de formare, networking și leadership etc.

 

Închiriază o sală de conferințe pe Instant.Space!

Dezvoltă propriul concept de eveniment și Instant.Space îți va oferi doar variantele potrivite – totul într-un singur loc – instantaneu și transparent. Rezervă acum cele mai bune săli de conferință, servicii profesionale și catering, doar cu câteva clik-uri.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News