Alege din 28.000 de locuri de munca vacante!

Peste 28.000 de locuri de munca sunt disponibile pe piata locala in prezent, se arata in datele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM). La mare cautare sunt agenti de securitate, lucratori comerciali si muncitori necalificati. In general, angajatorii cauta candidati cu studii medii.

La nivel national, cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru: agent de securitate (2.203), lucrator comercial (1.136), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.112), muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie (857), manipulant marfuri (780), muncitor necalificat in industria confectiilor (770), ambalator manual (606), confectioner-asamblor articole din textile (588), ucenic (562), vanzator (559), sofer autocamion/masina de mare tonaj (547) etc.

Din cele 28.013 de locuri de munca vacante declarate de angajatori la agentiile pentru ocuparea fortei de munca, 1.405 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer in diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 15.338 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de munca fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fara studii.
Oferta locurilor de munca la nivel national poate fi consultata pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la sectiunea Persoane fizice/Locuri de munca vacante. In ceea ce priveste locurile de munca la nivel judetean, aceste informatii pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecarei agentii pentru ocuparea fortei de munca judetene/municipale sau la sediul acestora.

sursa wall-street.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata