Apare un nou post de televiziune în România

62

Pentru telespectatorii din ţara noastră, noul post TV, va difuza seriale britanice premium, precum „Time”, „The Pursuit of Love” și „This is Going to Hurt”.

BBC First televiziune cu seriale britanice premium, se lansează în România! Toți abonații Digi vor avea noul post TV

Astfel, BBC First, post TV al BBC Studios, ce difuzează seriale britanice premium, precum „Time”, „The Pursuit of Love” și „This is Going to Hurt”, se lansează în România.

Concret, postul tv BBC First a intrat joi, 24 noiembrie 2022, în reţeaua DIGI. BBC First se va alătura canalului de televiziune BBC Earth, deja disponibil pe platforma DIGI, şi va fi disponibil tuturor abonaţilor ca parte a pachetului de bază. Toate serialele vor fi disponibile în limba engleză cu subtitrare în limba română.

În opinia sa, „Drama britanică înfloreşte fără îndoială, iar STUDIOURILE BBC excelează prin modul în care implică cele mai bune talente, de la scriitori şi producători, până la cei din spatele şi din faţa camerelor de filmat. Nu ar putea exista un moment mai bun pentru a introduce canalul de seriale britanice premium telespectatorilor români şi sunt încântat că o facem împreună cu un partener atât de respectabil precum DIGI”, a declarat, recent, Zbigniew Pruski, director comercial CEE la STUDIOURILE BBC, relatează paginademedia.ro.

Ce seriale britanice vom putea vedea pe BBC First?

În contextul producţiilor, postul TV aduce o serie de seriale apreciate de critici ai filmului, printre care comedia romantică „The Pursuit of Love”, avându-I ca  actori principali pe Lily James (Linda), Emily Beecham (Fanny), Dominic West şi Andrew Scott. Adaptat şi regizat de actriţa premiată, Emily Mortimer, acest serial spune povestea a doua verişoare din anii 1920, Linda Radlett şi Fanny Log, care sfidează aşteptările tuturor, aruncându-se cu capul înainte în fiecare experienţă pe care viaţa lor le-o oferă. Acest serial TV a început miercuri, 23 noiembrie 2022, de la ora 21:30.

Mai mult, BBC First va difuza și „The Cleaner” cu Greg Davies, câştigătorul BAFTA, în rolul personajului principal (Wicky), o comedie bazată pe multi-premiatul serial-hit german „Der Tatortreiniger”. Wicky nu este un personaj ca oricare altul. Meseria lui îl aduce în contact cu cei mai ciudaţi oameni, cei care cunoşteau victimele şi, uneori, chiar ucigaşii înşişi, dar pentru că este un om vorbăreţ, el tinde să bârfească mai mult decât să cureţe. Acest serial britanic a fost lansat la data de 12 noiembrie 2022, de la ora 21:30.

Filmul „Chelsea Detective”, care va fi difuzat abia de pe 12 decembrie 2022, de la ora 21:30, este un serial contemporan ce se desfăşoară într-un cartier luxos din Londra, fiind al 24-lea sezon din Silent Witness (care va începe să fie difuzat pe data de 6 decembrie 2022, tot de la ora 21:30). Acesta este cel mai longeviv serial poliţist din Marea Britanie aflat în prezent la TV, cu Emilia Fox în rolul doctorului Nikki Alexander, patolog criminalist, care, împreună cu echipa sa, are misiunea de a dezvălui adevărul din spatele crimelor care aduc fiecare „martor tăcut” la morgă.

În prodramul pentru începutul anului viitor, BBC First a programat producţii celebre, precum „Time”, o prezentare reprezentativă a vieţii din închisoare scris de Jimmy McGovern, cu Sean Bean, câştigătorul premiilor Emmy şi BAFTA şi Stephen Graham, actor nominalizat de patru ori la BAFTA. Un alt serial care va apărea abia în 2023 este „Ragdoll”, un thriller psihologic venint de la producătorii serialului Killing Eve.

În plus în anul 2023, BBC First va lansa și „Beyond Paradise”, un spin-off al seriei „Death in Paradise”, „Sherwood”, un thriller politic despre o comunitate sfâşiată de două crime şocante şi „This is going to Hurt”, o adaptare a memoriilor bestseller ale lui Adam Kay despre viaţa de medic tânăr avându-l pe Ben Whishaw ca vedetă principală, câştigător al Globulului de Aur, Emmy şi BAFTA.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata