Aplicația pentru cont bancar pentru copii Gohenry din Marea Britanie strânge 40 de milioane de dolari

40

Aplicația pentru conturi bancare pentru copii Gohenry a declarat marți că a strâns 40 de milioane de dolari pentru a finanța extinderea pe piața sa internă din Marea Britanie și din Statele Unite.

Gohenry, care a fost fondată acum opt ani, oferă conturi pentru copiii care taxează părinții cu 2,99 lire sterline (3,99 dolari) pe lună.

Este folosit de 1,2 milioane de părinți și copii. O serie de fintech-uri au lansat servicii pentru copii și adolescenți în ultimii ani, în speranța de a valorifica un boom de comerț electronic și de a ține clienții noi până la maturitate.

Gohenry a declarat că runda de finanțare a fost condusă de firma americană Edison Partners și care a inclus investiții de la Gaia Capital Partners, Citi Ventures și Muse Capital.

Alex Zivoder, director executiv al Gohenry, a declarat pentru Reuters luna trecută că, compania – care a înregistrat o pierdere de 5,8 milioane de lire sterline anul trecut – era pe cale să obțină profit în câțiva ani și a obținut un profit subiacent în trimestrele al doilea și al treilea din 2020.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata