Auchan va deschide două supermarketuri în proiectele comerciale Family Market din Iaşi

62

În cursul anului 2022, retailerul francez Auchan va deschide două supermarketuri în proiectele Family Market din cartierul Bucium şi comuna Miroslava, dezvoltate de Iulius în Iași.

Astfel, magazinul din Family Market Bucium va avea o suprafaţă de aproximativ 2.500 metri pătrați, iar cel din comuna Miroslava de peste 2.200 metri pătrați.

În contextul comercial, compania va oferi clienților o gamă de produse alimentare: carmangerie, brutărie, produse de băcănie, articole Bio&Eco, cât și o gamă din categoriile nealimentare: articole de îngrijire și frumusețe personală, îngrijirea casei, auto, bricolaj, textile, bagaje, grădină și multe altele.

De asemenea, clienţii vor găsi în noile supermarketuri produsele proprii marca Auchan, cât şi brandurile naţionale şi internaţionale.

 

În prezentarea sa, „Vom avea spații dedicate producătorilor locali și un loc amenajat unde clienții vor putea servi masa. Totodată, magazinele vor pune la dispoziția clienților servicii de livrare expres a comenzilor online”, a declarat Ioana Toșa, Director Teritoriu Nord Auchan Retail România.

În contextul economico-financiar Family Market, proiecte ce au presupus investiții de 17 milioane de euro, reprezintă un format de retail de dimensiuni mai mici, personalizat zonelor rezidenţiale în expansiune şi axat pe oferirea unui mix de servicii şi facilităţi necesare zilnic, în imediata proximitate.

Aşadar, Auchan România are în portofoliu 33 hipermarketuri Auchan, o rețea de 109 magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 100 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata