Care este mesajul lui Cristian Popescu Piedone din închisoare?

Foto: protv.ro
26

Cristian Popescu Piedone a venit duminică cu un mesaj din închisoare la scurt timp după ce fiul său a anunțat candidatura la Primărie. Acesta le cere locuitorilor Sectorului 5 să îl sprijine și să îl voteze.

Astfel,  fostul primar al Sectorului 5 din București, a transmis în mesajul său din închisoare, după ce a fost condamnat la patru ani de detenţie în dosarul Colectiv. De altfel, anunțul acestuia a venit duminică, după protestul din faţa închisorii la care au participat zeci de persoane.

Protest în fața Penitenciarului Rahova pentru eliberarea lui Piedone

Concret, Vlad și Ana Popescu, copiii lui Cristian Popescu Piedone, s-au strâns duminică, 15 mai, alături de alte sute de persoane, în fața Penitenciarului Rahova, pentru a transmite un puternic mesaj de susținere pentru fostul primar al Sectorului 5.

În opinia sa, „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (n.r. – susținerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubește. Noi îl iubim în continuare și vom fi lângă el non-stop”, a transmis acesta.
Fiul fostului primar spune că va continua proiectele tatălui său și candida pentru Primăria Sectorului 5 în următoarele luni.

“Ne-a spus (n.r. – Popescu Piedone) să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe. (…) Tatăl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, îi va face dreptate. Odată și odată, tot va ieși adevărul la iveală”, a declarat Vlad Popescu pentru România TV.

Anunțul lui Piedone după ce fiul său și-a anunțat candidatura la Primăria S5

În acest sens, Piedone a venit cu o serie de informații noi și cu o rugăminte pentru locuitorii Sectorului 5 de a-l susține pe fiul său la câștigarea funcției de primar. Acesta acuză că a fost închis, dar că nu pot închide gura adevărului. Iar Vlad Popescu a transmis, duminică, în timpul protestului, că va candida la primărie în locul tatălui său închis.

În mesajul său , “Orcii tarii au avut iar o zi proasta! L-au încatusat pe Piedone, dar nu pot încătușa un popor! Au pus calus in gura lui Piedone, dar nu pot inchide si gura adevarului! Adevarul nu poate fi sluga orcilor.

Păsările cerului mi-au trimis la gratii dragostea care mi-ați adus-o la poarta închisorii! Va multumesc, oameni calzi și drepți și buni! Va multumesc! De când m-au aruncat NEVINOVAT in pușcărie, ma hrănesc cu dorul de familie și cu dragostea VOASTRĂ! Mi-au spus păsările dragele ca lângă cetățenii sectorului meu iubit au venit și morosenii mei iubiți. Mi-au spus ca și din Oltenia au fost astăzi la poarta, pentru mine. Si din Moldova au fost și din Banat și de peste tot. Va multumesc! ÎMI DAȚI PUTERE SA SPER IN DREPTATE.

Am o rugăminte pentru comunitatea sectorului meu iubit: Dragii mei, dacă m-ați simțit aproape, dacă m-ați simțit om drept, dacă ați crezut ca împreuna putem face imposibilul… posibil, VA ROG SA NU LĂSAȚI ORCII SA SPULBERE VISURILE COMUNITĂȚII SECTORULUI 5

Orcii pot inchide un om, dar nu pot răpune o comunitate! FIUL MEU VLAD VĂ ESTE LA DISPOZIȚIE AȘA CUM V-AM FOST EU! ORICE PROBLEME AVEȚI, ORICE PLANURI AVEȚI PENTRU COMUNITATE, VORBIȚI, VĂ ROG, CU VLAD! ESTE TÂNĂR, ESTE PĂRINTE, ESTE MUNCITOR ȘI, ÎMPREUNĂ CU ECHIPA PIEDONE, POATE FACE ÎN SECTORUL 5 EXACT CEEA CE TREBUIE! ÎMPREUNĂ CU VLAD, CONTINUAȚI SĂ FACEȚI IMPOSIBILUL… POSIBIL

Poporul român este mai deștept ca dușmanii săi! Dumnezeu nu lasă poporul român pe mâna orcilor! Suntem mulți și vom câștiga lupta cu nedreptatea! Cu respect, Piedone NEVINOVAT”, a scris Cristian Popescu Piedone într-o postare pe pagina de Facebook.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata