Cataramă amână preluarea Dinamo

Omul de afaceri Viorel Cataramă amână preluarea pachetului majoritar la clubul Dinamo, deoarece avocații i-au semnalat că, în acest stadiu, tranzacția este vulnerabilă din punct de vede juridic. El i-a propus lui Ionuț Negoiță continuarea discuțiile după un grafic.

”Am dorit să semnez în această săptămână acordul de preluare a pachetului majoritar la clubul Dinamo, însă avocații mi-au semnalat că în acest stadiu, tranzacția este vulnerabilă din punct de vedere juridic”, a declarat pentru MEDIAFAX Viorel Cataramă.

El a precizat că i-a comunicat lui Ionuț Negoiță ”intenția de a continua discuțiile” în vederea finalizării tranzacției conform unui grafic.

Astfel, Cataramă propune întocmirea raportului de due diligence până la 15 decembrie, convocarea AGE și AGO pentru majorare de capital și modificări corespunzătoare ale statutului în 21/22 decembrie, obținerea prealabilă (până la data adunării generale) a acordului tuturor acționarilor Dinamo 1948, precum și a creditorior pentru tranzacțiile ce urmează a fi făcute și listarea la bursă a clubului Dinamo, până în iunie 2020.

CATARAMĂDinamo
Comentarii (0)
Adaugă comentariu