Cum se produce fuziunea dintre agențiile imobiliare și firmele de construcții?

Tranzacțiile imobiliare încheiate ușor și rapid reprezintă visul oricărui dezvoltator. Însă, pentru ca acest obiectiv să fie materializat într-o manieră optimă, conform așteptărilor financiare, este nevoie ca un dezvoltator, în speță entitatea din spatele imobilelor scoase la vânzare, să lege parteneriate cu firme de construcții de încredere și experimentate pe piața de profil în care activează, mai ales dacă vorbim despre construcții rezidențiale și civile.

Așadar, aspectele pe care nu mulți viitori proprietari le iau în calcul atunci când își aleg un apartament sunt, pe de o parte, cine manageriază vânzarea blocului de apartamente și, pe de altă parte, cine a construit edificiul.

Agenția imobiliară se asociază cu dezvoltatori care oferă condiții și imobile exclusiviste

Rolul agențiilor imobiliare este acela de a reprezenta nevoile clienților, potențiali proprietari ai imobilelor discutate, atât în termeni de preț, cât și în termeni de confort.

Agențiile imobiliare din București își selectează partenerii pe baza gradului de încredere obținut prin prisma proiectelor încheiate, pe baza experienței, dar și a imaginii pe care o reflectă față de piață. De regulă, se caută parteneri care să reflecte aceleași principii solide și aceeași integritate pe care o dezvoltă și agenția imobiliară în cauză, fiindcă, în caz contrar, clienții vor fi prinși la mijloc într-un conflict de interese.

Contextualizand piața imobiliară din București, se poate observa cu ușurință că mulți bucureșteni sunt reticenți în primă fază la serviciile oferite de o agenție imobiliară. Această atitudine rezidă din experiențele anterioare pe care le-au testat direct sau indirect, prin exemplul terților, însă desăvârșirea acestei percepții nu le aduce niciun beneficiu atunci când sunt puși în fața achiziției unui imobil.

O agentie imobiliara din Bucuresti de încredere acționează în beneficiul viitorilor proprietari, ajutându-i să economisească timp și bani, căutând imobile compatibile cu nevoile lor. Este mult mai simplu să apelați la experiența unei agentii imobiliare din Bucuresti care să vă îndrume către zona ideală pentru locul de muncă, grădinița copiilor sau centrele comerciale pe care obișnuiți să le frecventați. De fapt, este mult mai ușor să fiți ajutați, decât să luați decizii în pripă pe care le puteți regreta mai rapid decât v-ați fi așteptat.

Firmele de construcții își extind proiectele în zona de sud a capitalei

Bucureștiul oferă șansa la o nouă viață celor care decid să se stabilească într-unul din sectoarele sale. Totuși, din experiența anilor precedenți, firmele de construcții au decis să se adapteze trendurilor actuale și să țină pasul cu schimbările din piața imobiliară. Spe deosebire de anii 2000, atunci când apartamentele se vindeau pe bază cererilor ce nu ridicau foarte multe pretenții, astăzi, bucureștenii dezvoltă o atitudine deschisă față de propriul confort, contextualizându-l în baza mai multor nevoi.

Spre exemplu, mulți preferă să achiziționeze apartamente în zona de sud a capitalei, ținând cont de faptul că multe dintre marile corporații și-au deschis aici branch-uri, dar și din cauza concentrării multor centre comerciale și instituții de învățământ în acest areal urban.

Pentru o firma de constructii din Bucuresti este vital ca imobilele construite să se poată vândă rapid și ușor, nu doar din considerente financiare (investiții), dar și pentru că cererea este un indicator al imaginii unui dezvoltator. De aceea, pentru ca o firmă de construcții să fuzioneze cu o agenție imobiliară, este nevoie de o imagine puternică, dar și de realizări menite să îi susțină profesionalismul.

Asocierea imaginii unei firme de construcții cu cea a unei agenții imobiliare dezvoltă un schimb de percepții din partea clienților, lucru pentru care astfel de fuziuni trebuie proiectate cu atenție, ținându-se cont de o compatibilitate a principiilor celor doi parteneri. În caz contrar, o firmă de construcții care oferă la cheie apartamente cu un design modern și finisaje de calitate nu se poate face cunoscută prin optica unei agenții imobiliare cu un renume pătat, cum de altfel nicio o agenție imobiliară nu își poate asuma vânzarea unor apartamente pentru care nu există cerere pe piață.

Zona de sud a capitalei a devenit extrem de căutată de cei interesați să se stabilească în București sau de cei care simt nevoia unei schimbări benefice în viața lor. Din fericire, firmele de construcții oferă garanția unor imobile proiectate prin lentila unui design modern și a rezistenței durabile, în timp ce agențiile imobiliare de încredere vă aduc cu un pas mai aproape de apartamentul la care ați visat, punându-va în temă cu atributele calității superioare.

Fuziunea dintre o agenție imobiliară și o firmă de construcții din București are loc pe baza compatibiliatii dintre principiile practicate de ambii parteneri, pentru ca, în final, proprietarul să fie mulțumit de investiție.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata