Cum va fi vremea în septembrie

52

În România, meteorologii anunță un început de toamnă calendaristică cu temperaturi ușor mai ridicate decât cele normale perioadei, dar și cu ploi abundente în unele regiuni ale țării, potrivit prognozei ANM pentru perioada 5 septembrie – 3 octombrie.

Astfel, Administrația Națională de Meteorologie a anunțat, vineri, prognoza pentru perioada 5 septembrie – 3 octombrie.

Cum va fi vremea în săptămâna 05.09.2022 – 12.09.2022

În această săptămână, valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale, iar în rest va avea o tendință spre deficit.

Cum va fi vremea în săptămâna 12.09.2022 – 19.09.2022

În a doua săptămână din această lună, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele estice, nordice și centrale.

Cum va fi vremea în săptămâna 19.09.2022 – 26.09.2022

În a doua parte a lunii, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cum va fi vremea în săptămâna 26.09.2022 – 03.10.2022

În ultima săptămână din luna septembrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în cea mai mare parte a țării.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News


Sursa: Digi24.ro