Dan Diaconescu lansează CryptOTV, prima televiziune din lume dedicată exclusiv criptomonedelor

Foto: digi24.ro
145

Dan Diaconescu este pe cale să dea marea lovitură. Fondatorul OTV intră în afaceri și pregătește un proiect fără precedent, în care urmează să investească miliarde de dolari.

Astfel, fondatorul OTV, Dan Diaconescu revine în forță însă de această dată nu în România. Potrivit ultimelor informații, fostul om de televiziune își va deschide o nouă afacere în Emiratele Arabe Unite, în care urmează să investească în total, suma de 10 miliarde de dolari.

De altfel, în ultima vreme, Dan Diaconescu a călătorit de nenumărate ori în Abu Dhabi, iar continuu, i-a îndemnat pe cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare să aibă răbdare, căci o mare surpriză va avea loc în curând.

Aşadar, surpriza a ieșit acum la iveală. În contextul fanatik.ro, fondatorul postului de televiziune OTV ar fi pus bazele unei afaceri de 10 miliarde de dolari. Mai exact, Dan Diaconescu vrea din nou să revină în televiziune, însă nu în România și pe un domeniu foarte puțin abordat.

Ce afacere are acum Dan Diaconescu?

Acesta lansează CryptOTV, prima televiziune din lume dedicată exclusiv criptomonedelor, iar potrivit surselor citate, aceasta este prima televiziune din lume care se bazeză pe tehnologia blockchain.

Până acum, toate informațiile spun că proiectul se anunță a fi totul și cu totul inovator având în vedere subiectul emisiunilor care vor fi prezentate la televiziunea CryptOTV.

În ceea ce privește modul de difuzare al emisiunii, a fost emis deja un miliard de tokken, fiecare monedă virtuală valorând 0,1 dolari, suma totală a afacerii puse la punct de Dan Diaconescu fiind de 100 de milioane de dolari, precizează sursa citată.

Cine va prezenta emisiunea?

Astfel, în momentul listării pe Binance, fiecare tokken, moneda virtuală purtând numele OTV, urmează să fie vândut cu un dolar, ceea ce va ridica valoarea proiectului la un miliard de dolari. Pe de altă parte, sursele citate spun că imediat după listare, fiecare tokken are toate șansele să își înzecească valoarea, iar în acest sens, CryptOTV să devină primul decacorn integral românesc și să valoreze 10 miliarde de dolari.

Mai mult, cei care vor prezenta emisiunea, se pare că Dan Diaconescu vrea să îi aducă în făță pe cei mai cunoscuți oameni din domeniu, nativi de limba engleză, influenceri și nu numai.

Aşadar, Dan Diaconescu și-a propus ca prezentatorii televiziunii care a obținut licența de emisie din Italia și care va emite în toată lumea din Abu Dhabi să fie, cu toții, extrem de cunoscuți în domeniu, adevărați influenceri, vorbitori nativ de limba engleză.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata