De ce să personalizați materialele promoționale cu Broda?

13

Acum 8 ani, când firma româno-olandeză Broda a fost fondată, cei doi antreprenori și-au propus să ofere calitate în orice situație și să fie un partener pe care clienții știu că se pot baza. Privind în urmă, Broda nu a fost distrasă de la scopul initial, fiind în continuare ghidată de dorința de a trata clienții exact așa cum își doresc să fie tratați și de a le oferi mereu ceea ce promite, într-un interval de timp avantajos. Astăzi, Broda este una dintre cele mai mari firme de personalizare de articole promoționale, articole pentru HORECA și echipamente de lucru din țară și totul se datorează relațiilor corecte și transparente cultivate.

1.      Creștere pas cu pas

A fost nevoie de o mașină de brodat și de 3 angajați entuziaști pentru a pune în mișcare roțile Broda. Comenzile au început să apară și din recomandare în recomandare, clientela Broda a însumat tot mai multe fețe mulțumite, care reveneau mereu aici. La 8 ani de zile după, numărul angajaților a depășit 150, iar spațiul de producție, broderie și print s-a mărit la 1800 mp. Pentru a reuși să onoreze comenzile în timp util, Broda depozitează acum stocuri proprii, în Cluj. Astfel, majoritatea comenzilor ajung la destinație în maxim 48 de ore.

2.      Relații integre cu clienții

O comandă e doar o comandă, o relație e încredere reciprocă. Scopul Broda nu este acela de a obține comenzi, ci de a stabili relații mutual avantajoase, bazate pe stabilitate și respect. În acest sens, Broda depune întotdeauna întregul efort necesar pentru ca produsul final să corespundă tuturor specificațiilor și cerințelor clientului. Când vine vorba de design, material și model, este limpede că orice diferență contează.

3.       Ofertă diversificată și calitate

Serviciile Broda se adresează în special agențiilor de publicitate, domeniului HORECA, precum și companiilor care dețin echipamente de lucru. Pentru fiecare dintre acestea, Broda oferă game variate de produse personalizabile, precum: șepci, sacoșe, prosoape, halate, agende, lanyard-uri, căni, sticle reutilizabile de apă sau pălării. Clienții pot alege, spre exemplu, din peste 250 de tipuri de șepci și peste 350 de tipuri de prosoape. Majoritatea articolele textile sunt marca Nilton’s, produsele pentru domeniul HORECA sunt produse de Sophie Muval, echipamentele de lucru, de Brickstone, iar articolele de voiaj din piele sunt furnizate de Seano.

4.      Producție mare și constanță

Capacitatea de a onora un volum mare de comenzi, într-un timp scurt, face din Broda alegerea ideală pentru companiile cu un un rulaj mare. Cu 2 schimburi pe toată perioada anului și 3 schimburi în sezon, echipa Broda rămâne o sursă valoroasă pentru personalizarea materialelor pentru târguri, evenimente sau pentru orice campanii de promovare.

5.      Echipamente performante

La Broda, echipamentele de broderie simplă și laser, serigrafie, sublimare și tampografie sunt aliniate la standardele actuale din industrie. Pe lângă acestea, se adaugă imprimarea digitală reactivă, o tehnologie de ultimă generație, fiind doar 3 asemenea echipamente în Europa. Prin această tehnică este posibilă imprimarea integrală a oricăror articole textile, în regim 24/7, în mod express, high-speed, high-quality sau extra-ink.

6.      Dezvoltare continuă

Și mai important decât tehnologia actuală pe care Broda o deține este dorința continuă de dezvoltare prin implementarea tehnologiei și a tehnicior noi de imprimare. Participarea la târguri europene de renume ne inspiră să ținem mereu pasul cu noutățile de pe glob. Printre târgurile la care am participat se numără PSI Düsseldorf, cel mai important târg European pentru industria articolelor promoționale, sau TecStyle Visions din Stuttgart, liderul târgurilor pentru decorațiuni textile și publicitate.

7.      Accentul pe oameni

Fie că e vorba de echipă, de colaboratori sau de clienți, aspectul esențial rămâne resursa umană. La Broda, studenții au ocazia să se implice în personalizarea materialelor, având un program de lucru flexibil, o remunerare corespunzătoare și diverse beneficii. Broda este, de asemenea, acreditată BSCI (Business Social Compliance Initiative), ceea ce înseamnă că oferă condiții de muncă în concordanță cu drepturile omului și convențiile stabilite de Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

Acestea sunt principalele caracteristici ale Broda, păstrate încă de la început și care promit a fi perpetuate. Vă invităm să luați legătura cu Broda pentru orice nelămuriri aveți și pentru a afla direct de la echipă cine sunt și cum vă pot ajuta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata