Dezvoltatorul de software Wizrom raportează un profit net în creştere cu 18%

8

În anul trecut, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori şi integratori de software de business din România, Wizrom Software, a raportat afaceri de peste 28 milioane lei, în creştere cu aproximativ 3,8% comparativ cu anul anterior, potrivit unui comunicat de presă al dezvoltatorului de software, transmis miercuri AGERPRES.

Astfel, la sfârşitul anului trecut, valoarea profitului net a depăşit 2,1 milioane de lei, în creştere cu 18% faţă de cel obţinut în 2019.

Creşterea afacerilor Wizrom s-a datorat atât implementărilor de soluţii IT care erau deja în curs de execuţie din anul anterior, cât şi solicitărilor noi provenite din partea clienţilor din servicii, distribuţie şi automotive. În acelaşi timp, soluţiile de tip ERP, precum şi softurile de HR s-au aflat printre cele mai solicitate servicii Wizrom.

„În ultimul an, Wizrom şi-a propus să-şi consolideze portofoliul existent de clienţi, precum şi serviciile pe care le oferă, concentrându-şi eforturile în special în zona de IMM-uri. De pildă, lansarea pe piaţă, în luna februarie a.c., a soluţiei MyWiz – serviciu online de contabilitate, asistat de o platformă automatizată şi de experţi contabili dedicaţi – a transformat acest soft într-unul de referinţă pentru antrepronorii care caută o soluţie smart şi uşor de folosit pentru gestionarea afacerilor lor.
În prezent, Wizrom oferă posibilitatea implementării unor softuri personalizate, în funcţie de specificul fiecărui client (de industrie şi nevoi), dar şi traininguri de utilizare. La ora actuală, principala provocare pentru managementul organizaţiilor o reprezintă controlul sau vizibilitatea activităţii angajaţilor – cei mai mulţi dintre ei încă lucrează remote ori în regim hibrid”, notează reprezentanţii companiei de tehnologie.

Prezentă pe plan local de peste două decenii, Wizrom Software este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori şi integratori de soluţii IT pentru afaceri din România.

În contextul dat, compania, care are birouri în Bucureşti şi în Cluj şi numără aproximativ 110 angajaţi, dezvoltă şi furnizează softuri de HR, salarizare, contabilitate şi gestiune, automatizări în vânzări, producţie şi Business Intelligence (BI).

Actual, Wizrom are în portofoliu peste 4.100 de clienţi activi şi 40.000 de licenţe instalate în organizaţii foarte mari, cu cifre de afaceri de peste 10 milioane de euro, dar şi în companii de tip Small and Medium Business (SMB) din aproape toate domeniile de activitate.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News