Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital va lansa pe 3 decembrie proiectul Prahova Value Center

18

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital va lansa un nou centru comercial în Ploiești, Prahova Value Center, dar va demara și construcția Pleiades Residence, componenta rezidențială a aceluiași proiect de regenerare urbană din oraș, care este dezvoltat pe fosta platformă industrială a Uzinei 1 Mai.

Astfel, „Începând cu 3 decembrie, ploieștenii vor avea o nouă destinație de shopping – Prahova Value Centre care va găzdui o ofertă generoasă de spații comerciale pentru toate categoriile de vârstă și interese, pe o suprafață totală construită de 25.200 metri pătrați și peste 800 de locuri de parcare. Totodată, centrul comercial include un nou hypermarket Carrefour, o galerie comercială și spații de tip strip mall și va deservi astfel atât zona de Sud a orașului Ploiești, cât și localitățile limitrofe, generând peste 600 de noi locuri de muncă”, se arată într-un comunicat remis redacției.

 

Însă, pe lângă magazinul Carrefour, mixtul de branduri va fi completat deAltex, Arsis, Cador Home, Deichmann, dm, Dr. Max, Gymboland, HelpNet, Hervis, Inmedio, Jerry’s Pizza,JYSK, KFC, LC Waikiki, Mesopotamia, New Yorker, Noriel, Optovista, Sinsay, Simigeria Mihai, Spartan, Takko, dar și Mobexpert, Sportisimo sau Maxi Pet.

În plus, alături de mixul de chiriași, în zona de food court a centrului comercial se vor regăsi restaurante în premieră în Ploiești, precum La Bufet sau Primal Food, dar și 250 de locuri de servit masa (150 la interior și 100 de locuri pe terasă).

În contextul sanitar actual, Prime Kapital a luat toate măsurile de protecție și prevenire a răspândirii COVID-19, astfel încât la Prahova Value Centre siguranța vizitatorilor, angajaților și personalului auxiliar să primeze. Pe lângă verificarea certificatelor verzi, termoscanarea tuturor vizitatorilor și prezența dispenserelor cu dezinfectant, se vor pune la dispoziția ploieștenilor măști de unică folosință în mod gratuit la toate intrările în centrul comercial.

În planurile investitorului, se arată că la scurt timp după inaugurarea centrului comercial, cei de la Prime Kapital vor demara construcția Pleiades Residence, componenta rezidenţială a proiectului, care va fi dezvoltată în jurul unui concept modern integrat cu zona comercială ce include zone de acces exclusiv pietonal, şi rezervă 50% din suprafața terenului aferentă componentei rezidenţiale parcurilor şi spațiilor verzi și de promenadă, devenind astfel cel mai verde proiect rezidențial din orașul Ploiești.

Aşadar, cumpărătorii vor putea alege dintre 17 opțiuni de compartimentare, în studiouri duble și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și penthouse-uri duplex, care vor oferi vederi incredibile asupra orașului și împrejurimilor.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata