Evenimentul tău business are nevoie de materiale printate de FLYERALARM!

Compania ta urmează să organizeze un eveniment? Nu știi exact cu ce să începi și de ce ai nevoie mai întâi? Află acum că e important să treci pe listă realizarea de materiale printate. Atunci când organizezi evenimente de tip business, beneficiile sunt numeroase, însă trebuie să înțelegi că nu este suficient simpla realizare a acestora, ci o mare importanță și contribuitoare la succes sunt și materialele cu care te vei prezenta. 

Aceste materiale printate pe care le oferi participanților la evenimentul tău, fie că este un workshop, fie o expoziție, trebuie să fie cele mai calitative, dar și cele mai practice. Sunt o mulțime de materiale printate pe care le poți utiliza în cadrul unui eveniment business. Însă, tu nu ai nevoie de toate, ci doar de stricul necesar. Un pachet de bază pe care ar trebui să îltreci pe lista ta cu ce ai de făcutpentru evenimentul tău ar fi: dacă organizezi un workshop: de la cel mai important material pe care trebuie să îl ai – cartea de vizită, până la pliantul în care prezinți „negru pe alb” evenimentul în sine sau serviciile tale, pachetul mai are în componență și mapa de prezentare, un pix personalizat, dar și un semn de carte.

Iar dacă te-ai gândit la o conferintă asigură-te că nu uiți de următoarele: mapa de prezentare, cărți de vizită, pixuri+carnețele, semne de carte, ecusoane, pliante, dar și diplome. Trebuie să știi de la început de drum că aceste materiale printate, care poartă imaginea ta sunt ambasadorul companiei tale. E vital ca mesajul pe care îl comunică să ajungă la destinatar, să fie înţeles şi să fie memorat. Cu alte cuvinte, n-ai nevoie neapărat de o broşură sau un pliant în care să vorbeşti tu despre tine, ci care să-l facă pe destinatar să-şi amintească şi să vorbească el despre tine.

Acum ai știi despre importanța acestor materiale, care și ele pot asigura un succes al companiei tale, te întrebi la cine apelezi pentru ca printul să fie de calitate? Pentru că da, materialele printate cu acre tu te vei prezenta în față clientului, publicului sau viitorului client, trebui să fie de o calitate impecabilă! Acum e momentul să aflii despre FLYERALARM, tipografia cu renume în Europa, care a început să aibă servicii și pentru clienții din România din anul 2015!

Serviciile de tipar (digital sau offset) oferite de FLYERALARM acoperă toată gama de produse de care ai nevoie pentru a-ți promova afacerea: carti de vizita, mape de prezentare, foi cu antet, etichete, flyere, pliante, broșuri, cataloage, reviste, afise, machete de presă, calendare, bannere, dar și grafică și machetare. Comanda se face online, consilierea este gratuită, iar pentru produsele comandate nu trebuie să plătiți nimic în plus, transportul fiind gratuit oriunde în țară. Timpul de livrare se stabilește în funcție de produs,  multe dintre ele pot fi livrare chiar și în 24 sau 48 de ore în țară. Toate produsele comercializate sunt tiparite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital si offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Iar pentru a vă convinge de calitatea produselor și a vă alunga teama de a plasa comenzi online, la Flyeralarm puteți solicita mostrarul de hârtie cu peste 40 de tipuri și gramaje diferite sau pachetul de mostre cu diverse produse tipărite ei. Flyeralarm garantează pentru calitatea materialelor printate, pentru tirajul necesar și implicit pentru data limită, adică termenul efectiv de execuție a materialelor respective.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata