Firma de tehnologie olandeză MessageBird cumpără startup-ul britanic Pusher pentru 35 de milioane de dolari

13

MessageBird, compania olandeză care ajută companiile să comunice cu clienții lor despre mesagerie, chat, e-mail sau alt serviciu care utilizează consumatorul, a adus startupul tehnologic londonez Pusher Ltd pentru 35 de milioane de dolari în numerar, a declarat miercuri.

CEO-ul MessageBird, Robert Vis, care a declarat că, compania sa este pregătită pentru o ofertă publică inițială (IPO) în 2021, a declarat că acordul va extinde portofoliul de produse al grupului înainte de o posibilă IPO.

Cei 25 de angajați ai Pusher vor deveni membri ai MessageBird, iar CEO-ul Max Williams a declarat că achiziția va ajuta Pusher să ajungă la unii dintre cei 15.000 de clienți ai MessageBird, printre care Deliveroo, Lufthansa, Heineken și SAP. Vis a spus că tehnologia Pusher – care permite dezvoltatorilor să încorporeze notificări „push” și mesaje în timp real în aplicațiile pentru smartphone-uri a fost un exemplu rar de capacitate pe care MessageBird nu o avea deja.

MessageBird, uneori descris ca fiind concurentul european al celui mai mare Twilio din SUA, a strâns 200 de milioane de dolari în finanțare privată în octombrie într-un acord care a evaluat compania la 3 miliarde de dolari. „Suntem pregătiți ca și companie să ieșim pe bursă în T1, T2 anul viitor”, a spus Vis într-un interviu telefonic. „Indiferent dacă o facem sau nu, aceasta este o chestiune pe care o vom decide pe plan intern”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata