Fiul lui Piedone a absolvit Dreptul la o facultate privată și a intrat în afaceri la 21 de ani

Foto: protv.ro
30

Vlad, fiul lui Cristian Popescu Piedone se pregătește să intre în cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 5, după ce tatăl lui a fost condamnat definitiv în dosarul Colectiv.

Astfel, în vârstă de 33 de ani, Vlad-Piedone Popescu este, în prezent, deputat din partea PSD, antreprenor și a lucrat la o companie care are contracte cu autoritățile locale.

Din punct de vedere peofesional, Piedone Jr. pare să aibă toate calitățile necesare de a ”duce mai departe proiectele tatălui său” la Primăria Sectorului 5. Vlad a absolvit facultatea de drept la Universitatea Titu Maiorescu din București și a reușit să facă bani frumoși din afacerile pe care le-a început de când era foarte tânăr.

 În business-ul cu testaurante, Vlad Popescu a intrat încă din anul 2010, când avea doar 21 de ani.

Concret, Vlad-Piedone Popescu deține, în acest moment, jumătate din societatea God Trust Enterprises SRL, care funcționează în sectorul 4. Cealaltă jumătate îi aparține surorii sale, Ana Maria, care a fost și administrator până anul trecut, când a fost înlocuită din această poziție cu bucureșteanca Ana Roșca.

Financiar, deși mai are un singur angajat, firma fiului lui Piedone a reușit în 2020 să obțină un profit de aproape 120.000 de lei, la o cifră de afaceri de 250.000 de lei. Totuși, cifrele sunt mult mai mici decât pe vremea când Piedone senior era primar al sectorului 4 iar business-ul înregistra cifre de afaceri de peste 1,5 milioane de lei pe an.

Piedone Jr. a făcut vânzări pentru Urban SA

În plus, Vlad a mai avut o afacere pe care a închis-o la scurtă vreme după ce tatăl lui a început să aibă probleme cu justiția. Este vorba despre societatea Sport Team Kart SRL, la care tânărul era asociat unic și care închiria mașinuțe într-un parc din sectorul 4.

Chiar dacă are propriul business, fiul lui Piedone a preferat să-și ia și un job în perioada premergătoare câștigării alegerilor parlamentare. El a fost consilier de vânzări și asigurări la Urban S.A., o companie de salubritate, care activează în sectorul 6.

Soția lui Piedone Jr, Loredana, lucrează ca economist la Kebap Shop SRL, firma care deține brandul Dristor Donner. În prezent, ea este în concediu pentru creștere copil.

Vlad Popescu a vândut 6 mașini într-un an

Interesant este că fiul lui Piedone este mult mai bogat decât tatăl său. Conform propriei declarații de avere, el deține trei imobile în București (două apartamente și o casă), un teren în Capitală și 4 automobile (Volskwagen, Land Rover, BMW și Porsche). Între 2020 și 2021, Vlad a mai vândut nu mai puțin de 6 mașini. De asemenea, tânărul deputat deține active financiare de peste 900.000 de lei.

În schimb, Cristian Popescu Piedone, se mai poate lăuda cu 4 terenuri în Bragadiru, o casă de 73 mp în București, 3 autoturisme de epocă și conturi în care se mai găsesc 50.000 de euro și 700 de dolari.

A anunțat că va candida la primăria Sectorului 5

De altfel, Vlad Piedone Popescu a confirmat, weekendul trecut, că va candida la postul de primar al sectorului 5, așa cum a anunțat tatăl său, cu doar câteva ore înainte să fie încarcerat.

În declaraţia sa, ”Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la sectorul 5. Voi merge să candidez la primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui mai departe”, a declarat Piedone Jr pentru România TV. El a fost prezent la mitingul de susținere pentru fostul edil, care s-a desfășurat duminică în fața Penitenciarului Rahova.

Piedone: ”Fiul meu vă stă la dispoziție”

La rândul său, Cristian Popescu Piedone a reiterat, într-un mesaj postat pe contul lui oficial, că cetățenii sectorului 5 i se pot adresa fiului său pentru orice problemă care ține de comunitate, deși Vlad este, în acest moment, deputat de Suceava.

Astfel, ”Fiul meu, Vlad, vă stă la dispoziție așa cum v-am fost eu. Orice probleme aveți, orice planuri aveți pentru comunitate, vorbiți, vă rog, cu Vlad. Este tânăr, este părinte, este muncitor și, împreună cu echipa Piedone, poate face în sectorul 5 exact ce trebuie! Împreună cu Vlad, continuați să faceți imposibilul… posibil”, a scris Cristian Popescu Piedone pe contul lui de socializare.

Sursa: Hotnews.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata