Grounded People, compania de îmbrăcăminte ecologică, fondată la Vancouver de Maximilian Justus a lansat prima colecţie de pentofi vegani

21

În Brazilia, compania de îmbrăcăminte ecologică, Grounded People, fondată la Vancouver de Maximilian Justus, a început exact când a început pandemia.

Și acum, după aproape doi ani de depășire a provocărilor de aprovizionare cu materiale durabile, Grounded People și-a dezvăluit prima colecție de pantofi vegani, creată în singura fabrică complet vegană din lume.

Prima colecție de încălțăminte vegană include două modele de pantofi sport numiți Charlie (culoarea piatră de lună) și Gabby (culoarea plumb) și alte două modele de pantofi mai înalți, numiți Lee (piatră lunară) și Matty (plumb), scrie  InHabitat.com.

În contextul de producţie, pantofii Grounded People sunt aproape în întregime lucrați manual de artizani din fețe și căptușeli din pânză de bumbac provenite din surse reciclate și nevopsite. Există doar o parte din spumă non-toxică biodegradabilă și o talpă exterioară din latex natural.

De altfel, designul este asemănător cu cel al unor adidași în stil clasic, cu detalii moderne, cum ar fi ochiuri cu inel în D și spate cu fermoar.

În opinia sa, „Ne aflăm într-un moment critic al societății, iar noi ne dorim să devenim un model pentru mediu și sustenabilitate. Considerăm că dacă oamenii sunt bine informați, aceștia vor face alegerile corecte, care să reprezinte o diferență semnificativă pentru planetă, menţionează Maximilian Justus, CEO Grounded People.

Aşadar, pantofii Grounded People constă între 119 și 129 de dolari, cu mărimi între 5 și 13.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata