Harley ia 75 de milioane de dolari în costuri noi de restructurare, și iese din India

22

Producătorul american de motociclete Harley-Davidson a declarat joi că se așteaptă să raporteze 75 milioane USD în costuri suplimentare de restructurare pentru 2020 legate de acțiuni, inclusiv întreruperea operațiunilor sale de vânzare și producție în India.

Anunțul vine la două luni după ce Harley a dezvăluit o strategie pentru a schimba focalizarea înapoi către motociclete mai profitabile și piețe de bază, cum ar fi Statele Unite.

Harley a spus la începutul anului că planifică să-și reducă portofoliul de produse și să părăsească piețele cu volum mai mic, fără a specifica care dintre acestea.

Compania a declarat că se așteaptă acum la costuri totale de restructurare de aproximativ 169 milioane dolari în 2020, iar aceasta va include, de asemenea, o reducere a forței de muncă de aproximativ 70 de angajați în India, o piață în care volumul anual de vânzări reprezintă mai puțin de 5% din totalul companiei.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online