InAfaceri.ro – finantari si idei de afaceri pentru Romania zilelor noastre

76

Mulți dintre noi visăm la propria noastră afacere, care să ne aducă siguranța zilei de mâine, să avem satisfacția că nu depindem de alții pentru a ne vedea visurile împlinite, dar puțini erau cei care au curajul să ia inițiativa și să facă unele schimbări în acest caz. Acum lucrurile s-au mai schimbat, deoarece primesc ajutorul de care au nevoie, sub forma unor fonduri nerambursabile. Dacă și tu vrei să o pornești pe acest drum, avem câteva idei de afaceri care îți pot servi drept sursă de inspirație.

 

Service Auto

Majoritatea oamenilor au un autoturism personal și cheltuie bani frumoși pentru ca acesta să funcționeze mereu bine. Dacă și tu ești pasionat de mașini și te pricepi să le readuci în stare de funcționare, atunci poate ideea înființării unui service auto este cea care ți se potrivește cel mai bine. Intră pe inafaceri.ro finantari și vezi cum investiția în echipamente poate să fie realizată folosindu-te de fonduri nerambursabile. Apoi, mai departe, fă din afacerea ta una de succes.

 

Firmă IT

La ora actuală, acest domeniu este unul în plin avânt, atât pe piața românească, ci și peste hotare. Cadrul legal pentru IT este încă unul destul de prietenos, ai numeroase facilități fiscale, și poți primi chiar și fonduri nerambursabile pentru a-ți dezvolta din pasiune o afacere.

 

Pensiune agroturistică

Mulți dintre străinii care ne vizitează țara sunt pasionați de tradițiile noastre, de meșteșuguri sau obiceiuri pe care noi abia acum începem să le reapreciem. Renunță la viața de la oraș și profită de fondurile nerambursabile pentru a-ți ridica o agropensiune, pe care să o transformi într-una preferată de turiști. Satisfacțiile sunt enorme, nu numai din punct de vedere financiar.

 

Salon de înfrumusețare

Care este femeia care nu își dorește să fie frumoasă? De aceea, înființarea unui salon de înfrumusețare reprezintă o afacere de succes în România, la ora actuală, așa că nu ai cum să dai greș, mai ales dacă serviciile oferite sunt unele bune din punct de vedere al calității. Și dacă pe lângă talentul tău mai adaugi și niște fonduri nerambursabile, nu poți afirma că o pornești cu 0 șanse de a reuși!

 

Cultură de lavandă

În mass-media, în ultima perioadă, s-a vorbit mult despre ”aurul mov”, și cum acesta se dovedește foarte profitabil pentru cei care au ales să înceapă o astfel de afacere. Încearcă și tu, și s-ar putea să fie șansa ta pentru a-ți vedea îndeplinite visurile!

 

Crește și comercializează legume bio

Oamenii au înțeles că mâncarea sănătoasă este unul dintre factorii care pot ține deoparte anumite afecțiuni. Prin urmare, auzim tot mai des termenii de ”bio” și ”organic”. O astfel de afacere, prin care să crești și să comercializezi legume bio se dovedește perfectă acum, și ai li avantajul că poți porni totul cu ajutorul unor fonduri nerambursabile.

 

Sala de fitness

Rămânem tot în sfera stilului de viață sănătos și venim cu o altă idee de afaceri pentru care poți primi fonduri nerambursabile: o sală de fitness. Românii au înțeles că sedentarismul nu este o opțiune, și din fericire aleg să își facă abonament la sală. Și de ce să nu fii tu cel care deține un astfel de spațiu?

 

Studio Foto-Video

Ai fost dintotdeauna pasionat de arta fotografică? Prietenii tăi au apelat la serviciile tale atunci când a fost vorba de imortalizarea unor momente importante din viața lor? Este timpul să-ți transformi pasiunea într-o afacere de succes, și apelează la unele fonduri nerambursabile pentru a achiziționa cele mai bune echipamente.

 

Atelier de Croitorie

Un domeniu perfect, dacă ești pasionat de fashion și de design. Ai parte de multe nișe pe care te poți axa, pentru că mereu vei găsi persoane interesate. Și, cel mai important, multe dintre echipamentele de care ai nevoie pentru afacerea ta sunt decontate prin diverse fonduri nerambursabile.

 

After School sau loc de joacă

Un after school sau un loc de joacă reprezintă o idee de afacere despre care aproape că nu poți spune că este un serviciu stresant. Este și normal, pentru că îi adori pe cei mici și îți place să fii în preajma lor. Multe dintre echipamentele aflate în astfel de spații pot fi achiziționate cu ajutorul dat de UE, așa că începe chiar acum să îți construiești propria afacere.

 

Servicii de curățenie

Deși tuturor ne place să trăim în curățenie, nu întotdeauna avem timpul necesar să o facem. Așa că au apărut firmele de specialitate, care oferă acest tip de servicii, și la care apelează din ce în ce mai mulți români.

 

Mobilă la comandă

Un atelier în care să se realizeze mobilă la comandă este, din nou, o idee bună pentru cei care vor să se lanseze în afaceri și se pricep la acest domeniu. Fondurile nerambursabile pe care le vor primi le vor oferi un start bun, după care totul depinde și de ei. Dar, cu siguranță vei găsi clienți, dacă raportul preț-calitate este unul bun!

 

Brutarie

Este o afacere care nu are ”perioade moarte”, cel puțin la noi în țară, deoarece se știe că românii sunt mari amatori de pâine și alte produse de panificație. Interesează-te să vezi care sunt fondurile nerambursabile pe care le poți obține, și dacă simți că te descurci, mergi pe acest drum!

 

Cabinet Stomatologic

Este una dintre cele mai profitabile idei de afaceri, și dacă ai pregătirea în domeniu, atunci ai toate șansele să și reușești. Și, chiar dacă nu ai absolvit o facultate de profil, poți să angajezi personal și tu să deții funcția de manager. Nu uita nici de fondurile europene care se oferă pentru această afacere!


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News