John Sweeney: Excesul de steroizi i-ar fi cauzat o mulțime de probleme de sănătate lui Vladimir Putin

36

Cunoscutul ziarist de investigații John Sweeney a lansat un avertisment grav! Acesta a spus că președintele rus Vladimir Putin ar fi foarte bolnav și a lansat o întrebare sumbră: „Știind că nu mai are mult de trăit, ne-ar omorî pe toți?”.

Așadar, John Sweeney a scris în noua sa carte că Vladimir Putin arată a fi „grav bolnav”. Acesta spune că modificările aspectului fizic ar fi început cu ani în urmă, în urma unor tratamente pentru a-și vindeca afecțiunile spatelui suferite după o cădere de pe cal.

„Nu este un om care se simte bine. Și asta provoacă o întrebare. Vladimir Putin, știind că nu mai are mult de trăit, ne-ar omorî pe toți?”, a scris John Sweeney.

În plus, ziaristul britanic susține că excesul de steroizi i-ar fi putut cauza o mulțime de probleme, precum afecțiuni majore ale organelor și tumori. Amintim că o investigație realizată de Proekt Media în aprilie a pretins că Putin a fost însoțit de doctori, inclusiv un chirurg oncolog pentru tiroidă, în deplasările efectuate între 2016 și 2019.

Mai apoi, Sweeney a amintit de momentul în care s-a întâlnit personal cu Putin în 2014, când lucra pentru BBC. Astfel, ziaristul spune că liderul de la Kremlin părea, la momentul respectiv, „distins” și „suplu”.

Totuși, Vladimir Putin a ajuns să arate în 2022 precum „un hamster, cu obraji umflați, nesănătos”, în opinia lui John Sweeney.

În altă ordine de idei, amintim că Vladimir Putin a declarat anterior că Federația Rusă nu se poate dezvolta dacă este izolată de restul lumii. Totodată, liderul de la Kremlin a spus și că trebuie să își mute atenția pe dezvoltarea tehnologiilor proprii.

De asemenea, președintele rus mai spune că țara sa trebuie să se axeze și pe sprijinirea companiilor cu creștere rapidă.

Astfel, „Este evident că nu ne putem dezvolta izolat de restul lumii și nu o vom face. În lumea de astăzi, este imposibil să ridici un gard uriaș, pur și simplu este imposibil”, a spus Vladimir Putin, la ședința Consiliului pentru Dezvoltare Strategică și Proiecte Naționale.

Tot în aceeași ședință, președintele Vladimir Putin a precizat că sancțiunile pe care Occidentul le-a impus țării sale, pe fondul războiului din Ucraina, reprezintă o adevărată provocare pentru Rusia. Totuși, liderul de la Kremlin spune că țara nu va renunța, adăugând că se va dezvolta și mai mult datorită potențialului existent.

În viziunea sa, „Este clar că aceasta este o mare provocare pentru țara noastră, dar nu numai că nu intenționăm să renunțăm sau, așa cum prevăd unii dintre binevoitorii noștri, să ne întoarcem cu decenii în urmă. Bineînțeles că nu, dimpotrivă, realizând cantitatea enormă de dificultăți care ne așteaptă, vom căuta în mod intensiv și competent noi soluții, vom folosi efectiv rezervele tehnologice suverane existente și dezvoltarea companiilor inovatoare în plan intern”, a mai spus Vladimir Putin.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata