KFC investește 750.000 euro pentru inaugurarea a două restaurante în Oradea și în Râmnicu Vâlcea

KFC continuă dezvoltarea în România și investește 750.000 euro pentruinaugurarea a două restaurante situate în Oradea și în Râmnicu Vâlcea. Locaţia din Oradea se află în ERA Shopping Park, iar ceadin Râmnicu Vâlcea este situatăîn zona de food-court, la primul etaj al centrului comercial full concept din județ, Shopping City Râmnicu Vâlcea.Astfel, KFC își urmează planurile de extindere și ajunge la 68 de restaurante la nivel naţional, consolidându-și prezența pe piața locală.

 

„Încă de la lansarea primului restaurant KFC în România, obiectivul nostru a fost să ajungem cât mai aproape de consumatori. Iată că planurile noastre se bucură de succes, dovadă fiind cele mai recente inaugurări:al doilea restaurant din Râmnicu Vâlcea şi al treilea din Oradea. Suntem încântați de cererea în creştere pentru produsele noastre şi ne dorim să venim mereu în întâmpinarea dorinţelor clienţilor. Aşadar, îi așteptămcu drag în noile restaurante pentru a savura cele mai delicioase preparate,pregătite în fiecare zi de către bucătari noştrii, după rețeta secretă a Colonelului Sanders.”declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

 

Cel de-al doilea restaurant KFC din Râmnicu Vâlcea, situat pe str. Ferdinand, nr. 38, acoperă o arie de 170 de m2, iar cea de-a treia locație din Oradea, de pe Calea Aradului, nr. 62 (DN 79), are 200 de m2. Odată cu acestedeschideri, sunt create 40 noilocuri de muncă pentru fiecare unitate. Printre avantajele de care beneficiază noii angajați se numără posibilitatea de a obține un post fără experiență în prealabil, cursuri de calificare și posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniu, dar și un program flexibil – adaptat necesităților fiecăruia, bonusuri de fidelitate și creșteri salariale corelate cu vechimea.

Inaugurarea restaurantelor din Oradea și din Râmnicu Vâlcea continuă strategia KFC de a fi prezent în cât mai multe oraşe dinţară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata